Săptămâna 22-28 iulie

Tana Rosca
Soarele intră vineri în Leu, alăturându-se planetei comunicării Mercur și micului be­nefic Venus. Accentul cade și mai mult asu­pra creativității, a poveștilor de dragoste și a co­piilor. La muncă nu prea ne va sta capul, distracția trece pe primul loc. Soarele este cel mai puternic atunci când traversează zodia Leului, pe care o gu­ver­nează, și îi determină mai ales pe bărbați să dorească să-și pună în valoare calitățile, dar într-o manieră cavalerească, precum într-un turnir. Con­cediile devin cu adevărat relaxante, ne vine ușor să legăm amiciții. Către finele intervalului se pot isca însă discuții pe tema banilor, care pot fi prevenite dacă alocăm un buget precis pentru ac­tivitățile recreaționale. Disputele pe această temă pot deveni altfel tot mai stresante către sfârșitul intervalului.

Semnele cardinale:

BERBECII
continuă să descurce probleme financiare ivite la mijlocul lunii trecute, dar trebuie să aibă grijă să nu cheltuiască banii pe care încă nu i-au câștigat. Viața amoroasă devine și mai plăcută, începând de vineri, la fel și întrunirile mon­dene.
RACILOR le apar și mai multe ocazii de a-și spori veniturile directe. Instrumentul în acest sens poate să fie un bărbat sau un șef. Vi se poate da ceva în plus de făcut, iar o soluție creativă din partea dvs. se poate solda cu o promovare.
BALANȚELE respiră ușurate, pentru că cele mai multe dintre ele tocmai au reușit să rezolve o încurcătură familială sau legată de casă. Vă puteți permite deci să vă întâl­niți cu prietenii și să dați tonul în societate, mai ales în privința activităților artistice.
CAPRICORNII și-au primenit energiile, în urma trecerii Lunii prin semnul lor, și se apucă de treabă în lume. Vi se poate ivi ocazia de a începe o aventură toridă sau de a pune pe picioare o afacere, pe seama căreia vă puteți însă ciondăni cu un amic.

Semnele fixe:

TAURII
se implică din ce în ce mai mult în problemele casnice sau familiale. Este o perioadă cum nu se poate mai potrivită să vă ocupați de întărirea legăturilor de familie sau de amenajarea locuinței. Dacă vă aruncați însă la sume mai mari pot ieși discuții cu partenerul.
LEII își regăsesc întreaga strălucire odată cu intrarea Soarelui, stăpânul zodiei lor, în semnul propriu. Venus vă adaugă o căldură și un farmec aparte, în timp ce Mercur vă ajută să excelați în comunicare. Aveți însă grijă să nu-i neglijați pe cei de-acasă.
SCORPIONII au spor în carieră. Crea­tivitatea și inteligența dvs. se bucură de apreciere în ochii șefilor, iar posibilitatea de a fi promovați este aproape. Totul depinde de felul în care știți să vă mascați ambiția în ochii celor care s-ar putea simți amenințați de dvs.
VĂRSĂTORII intră în weekend mar­cați de stări de spirit schimbătoare, provo­cate de Luna care se pregătește să le pără­sească semnul. Faptul că sunteți mai emoționali ca de obicei e însă bun pentru viața de cuplu, făcându-vă mai receptivi față de afectivitatea partenerului.

Semnele mutabile:

GEMENII
au parte de o viață cotidiană interesantă și variată. Puteți rezolva multe lucruri cu ajutorul celor din anturajul dvs., deci nu ezitați să le cereți sprijinul. Puteți să le fiți și dvs. de folos în multe feluri, deci schimburile sunt echitabile. Fiți însă atenți la sănătate.
FECIOARELE atente la bârfe dar care nu participă la ele, pot afla informații utile. Dacă interveniți activ în discuții se poate ca vorbele dvs. să ajungă la urechile cui nu trebuie. Către finele intervalului vă reco­man­dăm prudență sporită la volan.
SĂGETĂTORII care au ales să plece în con­cediu în această perioadă au fost ins­pi­rați. Totul pare să fie de partea dvs.: vre­mea, compania, atmosfera... Vă vine ușor să legați noi prietenii, cu oameni de la care aveți și ce învăța. De miercuri încolo, ar fi bine să vă menajați.
PEȘTII pot atinge un maxim de formă când Soarele intră în Leu. Venus vă trezește doar apetitul, însă vă reglează funcțiile endo­crine, în timp ce Mercur vă perfecționează reflexele. Atingeți un vârf de popularitate printre colegi.