Cum ucidem balaurul foamei, chinul tuturor curelor de slăbit

Redactia
* Țineți o zi de post (doar lichide) pe săptămână. După ce veți slăbi pri­mele kilograme, vă puteți îngădui și o zi de dulciuri pe săptămână. Asta vă va da sentimentul că dieta nu este chiar așa de severă.

* Împărțiți o tablă de ciocolată în 30 de bu­cățele și mâncați câte una pe zi, vre­me de o lună. Pofta de dulce va dis­părea automat.
* Țineți la îndemână mereu un vas cu fructe. Când vă e poftă de dul­ce, în loc de prăjitură, mâncați un măr. Kilo­gra­me­le vor amorți.
* Mestecați gumă fără zahăr.
* Cumpărați-vă bomboane cu mul­ti­vitamine și fără za­hăr. Când sim­țiți ne­­voia de dulce, apelați la ele cu toată în­­cre­derea, su­­gân­du-le cât mai mult. Sunt foar­te gustoa­se și foarte sărace în calorii.
* Când vă apucă foamea de lup, gân­diți-vă la rochițele frumoase și strâm­te pe care vă place să le purtați. Ba și mai mult: puneți una în cameră, la vedere, atârnată de-un umeraș.
* Mâncați kiwi. Au cu 30 de calorii mai puțin decât merele.
* Foamea de lup apare și din cauza plictiselii. E momentul de criză, în care ne vine să ronțăim. Înainte să deschi­deți o nouă pungă cu sticks-uri, gân­diți-vă mai bine ce treabă mai aveți de făcut.
* Și apa ține de foa­me. Manechi­nele au me­reu la-ndemână sticla cu Evian (apă minerală). Când stomacul e plin cu apă, foamea nu mai încape.
* O farfurie, la îndemână, cu mor­covi fragezi și curățați e și ea o soluție be­ne­fică antifoame. Morcovul neutrali­zea­ză acizii gastrici care fac foamea insu­por­ta­bilă.