Regimul cumpătării

Cititor Formula AS
Dragă redacție și stimați cititori,

Deși am numai 19 ani, am avut des­tu­le probleme cu greutatea până acum. Vă­zân­du-mă mai plinuță decât alte fete, ime­diat au apărut și complexele, și de aici, do­rința de a slăbi mult și foarte repede. Fă­ceam foamea, apoi mâncam tot ce-mi că­dea în mâ­nă. Așa am dus-o câțiva ani buni, iar ochii nu mi i-a des­chis altcineva decât... tot eu. Am încercat să mănânc regulat mai întâi, adică mesele princi­pale: dejun, prânz, cină. Apoi, după ce meta­bolismul meu s-a mai re­glat cât de cât, am adoptat o cură de slăbire compusă și folosită de mine, care m-a ajutat enorm de mult. Acum o numesc "regimul cum­­pătării", căci are la bază principiul limitării. Astfel:
* Mic dejun: un ceai sau o cafea (neîn­dul­cite) și un ou fiert sau o cană de lapte bătut.
* Prânz: o supă de legume (nu por­ție mare) + o bucățică de car­ne slabă (dar mică, la limita bu­nului simț) + un fruct.
* Cina: un ceai îndulcit cu mie­re și ceva legume fierte, dar nu mul­te.
Ca acest regim să fie în­tr-adevăr eficient, recomand ca o zi-două pe săptămână să nu se consume ni­mic solid. Aveți voie să beți ceaiuri de plan­te, sucuri naturale, iaurt, dar în can­tități rezonabile, ca să nu vă ba­lo­nați. Rezultate vizi­bile: după două săp­tă­mâni de "tratament" veți fi mai ușoară cu circa 4-4,5 kg, de­pinde de fiecare orga­nism. Dar încă un sfat: orice dietă ajutată de sport e sfântă. Deci mișcare multă = fru­musețe mul­tă! Succes!
RODICA BĂLAN - Iași