Predicții 18-24 noiembrie

Tana Rosca
Micul benefic, Venus în Capricorn și visătorul Neptun sunt planete prinse într-un dans armonios între realism și emoție. La dans participă și Nodul Nord (sensul vieții). Artiștilor le merge tare bine, la fel și celor, care se îndrăgostesc acum, căci poveștile lor pot îmbina romantismul cu stabilitatea. Până și în privința câștigului bănesc e bine. Mai puțin bine stau lucrurile între marele benefic, Jupiter în Balanță și misteriosul Pluton în Capricorn, care ne deschid posibilitatea uneor mari reușite, profesionale sau bănești, dar dacă procedăm fără scrupule, la un moment dat vine scadența. Luni, Neptun devine direct și ceața produsă de el se mai risipește, lumina fiind accentuată de Soarele care intră în aceeași zi în Săgetător.

Semnele cardinale:

BERBECII
primesc toate indicațiile necesare, pentru a înregistra un succes profesional răsunător, fără un efort prea mare. Nu uitați să dați credit tuturor celor ce vă ajută și să nu uitați de modestie. De luni încolo vă vine cheful de ducă sau de-a străluci la studii.
RACII primesc din ce în ce mai mult afecțiune din partea partenerului de cuplu sau se trezesc cu tot mai multe afaceri puse la cale de asociatul lor de afaceri. O călătorie romantică v-ar prinde numai bine.
BALANȚELE regăsesc dulceața legăturilor de familie, pot retrăi momente din copilărie, poate auzind un crâmpei de melodie sau simțind adierea unui parfum. E nevoie de creșterea ritmului vieții dvs. de zi cu zi, ca să reveniți în prezent.
CAPRICORNII fac bine dacă se abțin să intervină, dacă aud bârfe vehiculate pe seama lor, altfel se pot trezi chiar cu o intensificare a manevrelor de culise, de luni încolo. Toleranța vă aduce admirație și o șansă în plus să creșteți profesional.

Semnele fixe:

TAURI,
care călătoresc în străinătate sau au de susținut examene în perioada acesta, pot lega fie prietenii cu oameni deosebit de plăcuți, fie pot face o impresie de zile mari examinatorilor. Să nu vi se suie la cap. Începând de luni se pot accelera lucrurile privitoare la o afacere.
LEII se înțeleg deosebit de bine cu cei cu care colaborează. Puteți înregistra un câștig, pentru care găsiți fără întârziere o posibilitate bună de investiție. Dacă aceasta apare printr-un prieten, recunoașteți-i meritul. Pasiunea se intensifică în relația de amor.
SCORPIONII se agită în legătură cu casa ori familia, unde li se pare că trebuie să ia rapid niște hotărâri, cu care nu toată lumea e de acord. Consultați-vă cu cei din anturajul dvs., s-ar putea să vină cu idei bune și practice. O poveste romantică ar putea începe frumos.
VĂRSĂTORII, foarte vioi ca urmare a prezenței energicului Marte în zodia lor, pun tot cercul lor de prieteni în mișcare, mai ales de luni
încolo. Activitățile de grup pot fi palpitante. Cineva vă poate sfătui discret cu privire la bani, dar, oricât de bun e pontul, nu vă lăcomiți.

Semnele mutabile:

GEMENILOR
le poate veni o idee bună de investiții, pornind de la o idee legată de carieră. Poate fi vorba de ceva ce le-ați propus șefilor și nu v-au ascultat, dar vă dați seama că puteți fructifica ideea și singuri. Dar nu vă apucați să cheltuiți prea mult pe distracții.
FECIOARELE își găsesc mut mai ușor direcția, atât în dragoste, cât și
în legătură cu educația copiilor lor. Vă puteți reîndrăgosti de partenerul de cuplu ori, dacă sunteți singuri, puteți începe o poveste de iubire predestinată. În familie poate începe o adevărată agitație, de luni.
SĂGETĂTORII constată că resursele familiale pot fi transformate în bani frumoși. Ascultați ideile cuiva din familie, care poate nu e o persoană prea realistă, dar acum are inspirație și vedeți cum le puteți pune în practică. Vă puteți consulta și cu prietenii.
PEȘTII încep să-și regăsească tonusul, de luni. Tot de luni încolo
începeți să ieșiți și din stările grele din ultima vreme. Un mare merit în sensul acesta îl au prietenii dvs., dar și partenerul de cuplu ori de afaceri. Apropo, afacerile merg bine, dar respectați legile.