"Încercând să îl tratez pe soțul meu de diabet, l-am salvat de Alzheimer"

Cititor Formula AS
Numele meu este Andreea Mardare, sunt din Cluj și vreau să mulțumesc din suflet revistei "For­mula AS", prin intermediul căreia soțul meu și-a găsit rezolvarea unor suferințe care îl chinuiau demult.

Acum aproximativ 2 ani, am citit în revista dvs. despre un tratament de diabet, numit Gluco­nature. Pe vremea aceea, soțul meu avea probleme mari cu glicemia, circulația periferică, și avea și Alzheimer. Din acest motiv, se ridica cu mare greutate din pat și de-abia putea să meargă. Vă dați seama ce chin era pentru noi, să trăim în acest fel. Mâncarea trebuia să i-o aduc la pat, iar mersul la toaletă era cel mai mare calvar. De multe ori, pre­feram să îi pun pampers ca să nu ne mai chinuim. Începuse să vorbească din ce în ce mai puțin, pen­tru că Alzheimerul îl afecta din ce în ce mai tare, și parcă ne pregăteam pentru ce era mai rău. Dar nu am vrut să renunț, și m-am hotărât să cumpăr Gluconature, pentru a-l ajuta la scăderea glice­miei. După ce a început să folosească medicamen­tul, soțul meu a început să se schimbe la față. Parcă nu mai era așa de palid, și mersul la toaletă nu mai era așa de chinuitor. După vreo 2-3 luni, începuse să vorbească tot mai bine. Circulația la picioare și-a revenit destul de bine, nu îl mai fur­nicau mușchii și degetele nu îi mai erau reci. De atunci ia Gluconature încontinuu. Acum, după 2 ani, poate merge la piață, vorbește normal și se simte foarte bine. Glicemia încă o are între 120 și 150, dar e mult mai bine față de acum doi ani, când o avea tot timpul peste 200. Am sunat zilele tre­cute la telefonul de pe flacon, să întreb cum de produsul Gluconature l-a ajutat cu Alzheimerul. Mi-a răspuns un domn foarte amabil, care mi-a ex­plicat că Gluconature reface energia din rinichi, iar rinichii controlează creierul. Astfel, produsul ajută și multe persoane cu probleme neuronale, da­că acestea sunt cauzate de o deficiență a rinichilor. Un alt efect al produsului este îmbunătățirea mi­crocirculației, și astfel, nutrienții ajung mai bine la nervi și în tot organismul, iar celulele și neuronii se refac treptat.
Nu vă pot spune în cuvinte cât de fericită sunt, pentru că soțul meu se simte foarte bine și poate funcționa ca un om normal. Mulțumesc mult re­vistei "Formula AS" pentru că există și pentru că prin intermediul ei foarte mulți oameni au reușit să își găsească leacul pentru probleme foarte gra­ve de sănătate.
Cu deosebită considerație,

ANDREEA MARDARE