Sprijiniți imaginea României în Scandinavia

Cititor Formula AS
Din oborul sufletelor noastre!

Pentru a putea începe lucrările de înălțare a Centrului Cultural, Social și Ecumenic (așe­zarea acestuia pe fun­da­ție), avem nevoie de orice sprijin financiar. De aceea, sun­tem în căutare de sponsori, care să ne poată da o mână de ajutor la finalizarea acestui proiect. Contribuția dum­nea­voastră, cu o sumă cât de modică, ne va fi de un real folos.
Ateneul Român din București s-a ridicat sub lozinca " 1 leu pentru Ateneu". Venim și noi, cu aceeași rugăminte, și ieșim cu aceeași lozincă la frații noștri de pretutindeni „1 leu pentru ridicarea Centrului Cultural, Social și Ecumenic Românesc din Stockholm-Suedia".
Înălțarea acestui Centru Românesc în inima Scandinaviei va reprezenta un eveni­ment deosebit în viața comunității românești de aici și va avea ecou pozitiv pretutindeni. Exis­tența acestui Centru Cultural și a Bi­seri­cii de lemn în stil arhitectural maramureșean, considerată unică în Europa de Nord, va contribui la promovarea culturii, spiritua­lității și arhitecturii românești în lume.
A oferi în dar, lui Dumnezeu, un nou locaș de ru­găciune, este jertfa pentru altarul su­fletului nos­tru, iertarea de păcate și împă­ca­rea cu Dumnezeu.
O BISERICĂ nu se ridică în fiecare lună, ci o dată la generații. Este o cinste și un pri­vilegiu pentru orice creștin.
Personal, dorim să aducem calde și sin­cere mulțumiri, tuturor familiilor și per­soa­nelor care și-au manifestat simpatia, susți­ne­rea și prețuirea, fiindu-ne alături în mo­men­tele de încercare prin care am trecut în ultimele luni.
"Căci Fiul Omului va să vină întru slava Tatălui Său, cu îngerii săi; ȘI ATUNCI VA RĂS­PLĂTI FIECĂRUIA DUPĂ FAPTELE SALE." ( Matei 16, 27);
Cu aleasă prețuire și binecuvântări,
Preot Paroh, GHEORGHE BORCA

Conturile de bancă internaționale cu alea­să mulțumire și recunoștință:

• Asociația Culturală Româno-Suedeză Română "FRĂȚIA" din Bredäng
Număr de cont internațional:
IBAN / SE13 8000 0832 7990 3237 9365
BIC / SWIFT SWEDSESS
Adresa de bancă: Swedbank AB (pub) Box 2025
127 02 SKÄRHOLMEN - Sweden


•  Parohia Ortodoxă Română "Adormirea Maicii Domnului" Număr de cont inter­na­țional:
IBAN: SE09 8000 0832 7902 3561 2785
BIC / SWIFT SWEDSESS
Adresa de bancă: Swedbank AB (publ) Box: 2025
127 02 SKÄRHOLMEN - Sweden