"Untura de bursuc face minuni!"

Cititor Formula AS
Am un copil de 7 ani, care nu se poate mișca de­loc, având diagnosticul tetrapareză spastică cu ele­mente extrapiramidale.

După cum toată lumea știe, tratamentele medicamentoase nu dau rezul­tate în această boală crâncenă. La sfatul d-rei Liud­mila Bzovîi, am încercat și Untura de bursuc, iar re­zultatele sunt peste așteptări. De când îi dau capsulele, copilul meu doarme noaptea liniștit, i s-au reglat digestia și scaunele, nu mai are nici acele mișcări necontrolate specifice, a început să aibă poftă de mâncare, a mai luat puțin în greutate și dă semne de veselie. Încurajați de rezultate, prin septembrie 2016, am început să facem și noi o cură cu Untură de bursuc. Soțul meu, care avea du­reri mari de încheieturi și somnul agitat, a scă­pat total de probleme: nu-l mai dor mâinile și pi­cioarele, doarme bine, este energic și poate să facă mai multă treabă prin curte. Eu, care tușeam și eram cu nasul în batistă tot timpul, n-am mai răcit deloc, cu toate că virozele și-au făcut de cap în ultima vreme. Nu am cuvinte să vă mul­țumesc pentru că promovați astfel de trata­mente pe baze naturale, care dau rezultate la care nici nu te aștepți! Recomand din suflet acest tra­tament, mai ales în sezonul rece, pentru că pro­tejează sistemul respirator și vindecă afecțiunile respira­torii ca niciun alt leac! Urmați tratamentul timp de trei luni și veți vedea multe modificări în bine!
Cu această ocazie, le doresc redactorilor For­mulei AS un An Nou cu sănătate, bucurii, realizări și să scrie articole la fel de interesante!
Prin intermediul dvs. doresc să-i mulțumesc și d-rei Liudmila Bzovîi (tel. 0733/02.45.21) pentru sfaturile pe care mi le-a dat, copilașul meu fiind în prezent într-o stare mult mai bună.

MARIANA SPĂTARU - București, tel. 0743/13.94.55