Săptămâna 24-30 martie

Tana Rosca
Pe lângă Soare, Mercur, Venus (în mișcare retrogradă) și Uranus, toate aliniate în ograda Berbecilor, Luna nouă din noaptea de marți se petrece tot în Berbec. Vechiul se amestecă cu noul, pe de o parte, trecutul se întoarce în viața noastră - sub forma dragostei sau creativității, în anumite cazuri chiar a banilor câștigați cu plăcere, dar trebuie să ne hotărâm în ce direcții mergem înainte și unde ar fi mai bine să punem punct. Și nu e ușor deloc, pentru că în tot tim­pul acesta, Uranus și Mercur schimbă mereu datele problemei. Marele benefic Jupiter se ceartă aprig cu Pluton. Primul vrea toleranță și extindere, cel de-al doilea e necruțător și vrea să sintetizeze.

Semnele cardinale:

BERBECII
nu mai știu de ei. Fac 20 de planuri pe minut, din care renunță la 10. Notați-vă însă multitudinea de idei care vă vin, pentru că, pe rând, în timp, s-ar putea să le puneți în aplicare și pe cele care, pe moment, nu sunt fezabile. Atenție la relația de parteneriat.
RACII se străduiesc să găsească un echi­libru între principalele domenii din viața lor. Se cer revizuite relațiile de familie față de cea cu partenerul de cuplu. Aten­ție și la felul în care gestionați energia investită în chestiuni casnice față de carieră. Ultima e prio­ri­tară.
BALANȚELE încearcă, după modelul bi­ne cunoscut, să împace și capra, și var­za. Var­za e familia sau/și casa unde pot fi ne­cesare investiții, în timp ce capra e un partener căruia i se pare că totul i se cuvine. Printr-o mică atenționare, situația în cuplu se poate co­rec­ta.
CAPRICORNII trăiesc sentimente con­tradictorii legate de familie și de casă, unde se întâmplă concomitent o mulțime de situații imprevizibile. E un du-te vino și un talmeș-balmeș derutant și vesel. Totuși, aveți de onorat și o mulțime de obligații profesionale.

Semnele fixe:

TAURII
, activați de energicul Marte în semnul lor, nu au obișnuita lor răbdare, ci pot reacționa mai temperamental dacă află, de exemplu, că presupuși prieteni au bârfit pe seama lor sau au dat din casă. Cu stăpânire de sine, nu aveți însă decât de câștigat pe termen lung.
LEII traversează o perioadă plină de ambiție. Inițiativele dvs. sunt apreciate cu atât mai mult cu cât le prezentați cu modestie șefilor, de care depinde apro­barea lor. Colaboratorii vă respectă, iar ocaziile de a vă remarca prin cunoștințele dvs. nu lipsesc.
SCORPIONII, iritați de autoritatea bruscă cu care-i tratează partenerul, ar face bine să evite confruntările și să iasă împreună cu el în cercul de prieteni, unde totul se va liniști ca prin farmec. La muncă dom­nește haosul de dinainte de reor­ganizare.
VĂRSĂTORII interacționează atât de intens cu persoanele din anturaj, încât pot să uite, de exemplu, că se află la volan. E de preferat să nu vă aventurați în trafic, dar să vă aruncați fără frică în discuțiile pe teme neobișnuite. Puteți avea revelații.

Semnele mutabile:

GEMENII
s-ar muta la prieteni dacă ar putea, deoarece întâlnirile cu ei sunt de­o­sebit de productive. Idei sclipitoare se pot naște la fiecare discuție. Puteți pune la cale pro­iec­te noi sau relua cu succes proiecte vechi îm­pre­ună cu amicii. Fiți însă atenți cum și cât capital investiți.
FECIOARELE pot trece printr-o pe­rioa­dă propice pe mai multe planuri. Primul este cel afectiv, unde se poate depăși o re­zervă mai veche, provocată de neîn­cre­dere reciprocă. Al doilea ține de studii, călătorii sau imaginea dvs. publică. Apar ocazii de investiții.
SĂGETĂTORII nu mai dau de capăt sentimentelor. Unii dintre dvs. s-ar putea îndrăgosti de trei ori pe zi. Sau s-ar putea ca odraslele să vă ia mereu prin su­rprin­dere, poate dând dovadă de talente nebănuite.
PEȘTII care se bazează pe sprijinul pri­etenilor pot fi dezamăgiți, pentru că aceș­tia sunt prea preocupați de propriile pro­ble­me. Puteți fi imprudenți la volan, deci vă sfă­tuim să conduceți cu precauție.