"Îi îndemn pe cititorii revistei, care se confruntă cu infecții nerezolvate, provocate de bacterii rezistente la antibiotice, să se adreseze specialiștilor de la ROMVAC"

Cititor Formula AS
Interviul publicat în numărul trecut al revis­tei, legat de tratamentele aplicate la Centrul de Imunologie ROMVAC, m-a bucurat nespus, pen­tru că și eu sunt un beneficiar fericit al lor, și mă grăbesc să depun mărturie, în speranța că le va fi și altora de folos.

Am 60 de ani și locuiesc în Craiova. În urma unei intervenții pe rinichiul stâng, am fost in­fectat cu Pseudomonas aeruginosa. Lucrul acesta se întâmpla în urmă cu 5 ani. De atunci a început calvarul vieții mele. Ca urmare a frecventelor episoade cu temperatură de peste 39 de grade am ajuns de multe ori la urgență. Am fost internat de mai multe ori la urologie Craiova, apoi la spitalul "Matei Balș", la spitalul "Victor Babeș", însă fără niciun rezultat durabil. Am fost, de ase­menea, inclus într-un program de testare a unui antibiotic de ultimă generație, special conceput pentru pseudomonas, dar tot fără rezultate po­zitive. Am încercat de două ori și un autovaccin "personalizat", făcut la Institu­tul Cantacuzino, de asemenea, am folosit de mai multe ori remedii homeopate, la toate acestea adăugându-se can­tități de-a dreptul impre­sionante de antibiotice folosite de fiecare dată când făceam febră. Toate acestea fără nici un rezultat concret, mă obișnui­sem cu ideea că nu voi scăpa de această infecție niciodată... Dar destinul a vrut altfel. În urmă cu aproape un an am aflat de produsul Imuno­instant împotriva pseudomonas aeruginosa. Ce-i drept, am început să consum Imunoinstant cam fără încredere, asta și din cauza medicului uro­log, care mi-a zis "Nu reu­șești să dărâmi un edi­ficiu cu tunul, și vrei să-l dărâmi aruncând cu o piatră...". Dar după circa patru luni de consum de Imunoinstant, uro­cultura a ieșit tot pozitivă, ceea ce mi-a confirmat încă odată teama că n-am scapare, totuși, nu am mai făcut febră, ceea ce a fost mare lucru, așa că am continuat să consum Imunoinstantul, mai ales că nu are contrain­dicații.
Tocmai intenționam să încerc și un alt produs "personalizat", însă d-na dr. Lucica Sima m-a sfătuit să fac mai înainte o urocultură. Trecuseră aproape 7 luni de la ultima. Nu pot să spun ce surpriză uriașă am avut să primesc un rezultat nesperat, ana­lizele nu prezentau nici urmă de pseu­do­monas. N-am cuvinte să-mi exprim bu­curia și mulțumirile față de efectul produsului. De aceea îi îndemn pe cititorii revistei care se confruntă cu infecții nerezolvate, provocate de bacterii rezistente la antibiotice, să apeleze cu toată încrederea la specialiștii de la ROMVAC, la tel. 021/350.31.09, 0722/85.12.77
Cu tot respectul,
ION B.