SĂPTĂMÂNA 14-20 aprilie

Tana Rosca
Soarele și Uranus se întâlnesc vineri în Berbec într-o combinație explozivă, care face ca totul să devină posibil. Mai ales tot ce e imposibil. Pro­prii­le noastre reacții ne pot lua prin surprindere. Du­mi­nică, micul benefic Venus își reia mișcarea directă în Pești și începem să ieșim din vălul de iluzii pe care ea știe să-l țeasă cu atâta măiestrie. Realitatea începe să reapară, în continuare filmată prin filtrul de lu­mi­nă, dar măcar e acolo, tangibilă. E timpul să ne în­dreptăm înspre ea. Ne vor ajuta planetele aflate în sem­nele de pământ: Soarele (de miercuri), Mercur re­trograd și Marte în Taur. Soarele și Mercur retro­grad sunt în armonie cu Nodul Nord în Fecioară, ceea ce ne îndeamnă să facem o reevaluare realistă a problemelor noastre de sănătate și a relațiilor de mun­că. Dacă aplicăm concluziile pe care le tragem, îmbunătățirile se pot face simțite pe perioada ur­mă­torilor 18 ani. Și în privința banilor e totul mai clar.

Semnele cardinale:

BERBECII
își vor stăpâni cu dificultate aprigul temperament în weekend. Aveți grijă să nu comiteți gafe și să nu vă lăsați tentați de jocuri de noroc, în ideea (greșită) de a re­cupera vreo pierdere. Banii vă pot sosi mai degrabă prin aplicarea unor soluții creative practice.
RACII pe care șeful îi poate convoca pe nepusă masă la serviciu, în weekend, ar face bine să dea curs chemării, deși s-ar putea să nu fie, de fapt, nevoie. Începeți să fiți mai realiști în privința cunoștințelor din stră­i­nătate. Miercuri, prietenii vă pot aduce o bucurie.
BALANȚELOR, partenerul de cuplu sau de afaceri le poate face o surpriză de proporții, în weekend. Problema e că s-ar putea să o facă cu stângăcie. De luni, ener­­­gia vă revine, iar de miercuri încolo se poate ivi șansa unui câștig serios.
CAPRICORNII n-ar trebui să bricoleze prin casă. Puteți afla cine v-a obs­truc­ționat cariera, iar de luni s-ar putea să se facă dreptate. De duminică, începeți să vă lămuriți în privința afecțiunii celor din anturaj.

Semnele fixe:

TAURII
, cu Marte și Mercur re­tro­grad în semnul lor, sunt mai puțin echi­li­brați ca de obicei. Conjuncția Soare-Uranus de vineri vă poate face chiar să vedeți roșu, în cazul în care vă simțiți trădați de un prieten. Miercuri este posibilă o împlinire în dragoste.
LEII aflați la drum lung ar trebui să aibă grijă cum conduc, în weekend. Și față de prietenii de peste hotare ar fi bine să fiți prudenți. Socotelile cu banii, fă­cute du­mi­nică, pot fi nerealiste. De miercuri încolo vă pla­nificați bine chestiunile bănești.
SCORPIONII care se așteaptă la un final de săptămână linștit pot fi surprinși de stări de insomnie, poate însoțite și de palpitații. Ceaiul de talpa-gâștii e un remediu po­trivit. Odihna suficientă vă poate face mai realiști în amor. Miercuri poate fi o zi surprinzător de plăcută.
VĂRSĂTORII n-ar trebui să se urce la volan vineri și nici să se ambaleze prea tare în discuțiile cu amicii. De bani ar fi bine să vă ocupați de luni încolo, iar de miercuri, unele complicații se pot rezolva cu ajutorul cuiva din familie.

Semnele mutabile:

GEMENII
petrec un sfârșit de săp­tă­mână agitat, dacă se întâlnesc cu prietenii. Duminică s-ar putea să vă dați seama că ați neglijat anumite sarcini profesionale. Discuțiile din familie scot la iveală faptul că aveți un dușman.
FECIOARELE au revelația unei mo­da­lități de afaceri inedite ori au parte de o aventură cu totul neobișnuită, pe final de săptămână. Partenerul vă poate zăpăci cu stările sale contradictorii, duminică.
SĂGETĂTORII suferă mai puțin de pe urma lui Saturn retrograd în semnul lor pentru că, în weekend, o persoană din trecut poate reveni într-un mod surprinzător în viața lor. Duminică, viața de familie poate fi derutantă. Miercuri, soarta vă ajută la serviciu.
PEȘTII care se lasă pradă fantasmelor provocate de Venus retrogradă în semnul lor, până duminică, pot pierde o ocazie unică de a face bani. Treziți-vă, până când nu e prea târziu. Partenerul vă ajută în sensul acesta.