Săptămâna 21-27 aprilie

Tana Rosca
Se întâmplă multe, pe cer, în intervalul aces­ta. Soarele de-abia intrat în Taur ob­ține favoruri de la Nodul Nord în Fecioară. Mai toți ne vom bucura de schimbări în bine la ser­viciu, poate fi vorba despre o creștere a re­mu­nerației sau îm­bu­nătățirea relațiilor de ser­vi­ciu. Și sănătatea poa­te lua o cotitură spre bine. Pla­neta comuni­cării, Mercur, rămâne în miș­ca­re retro­gra­dă, dar pă­ră­sește Taurul sâmbătă și intră în Ber­bec, unde de­vine mai combativă și poate pune sub semnul în­trebării unele decizii luate la începutul anului. În aceeași zi, Pluton intră în retrogradație în Ca­pri­corn și începe evaluarea felului în care am încercat să ne afirmăm în lume sau în fața autorităților, în ultima jumătate de an. Duminică, energicul Marte intră în Gemeni și facem bine dacă ne înfrânăm temperamentul la volan și față de cei din anturaj. Luna plină de miercuri ne stimulează emoțiile, dar într-un mod agreabil, nu excesiv.

Semnele cardinale:

BERBECII
se bucură de trecerea șefu­lui lor, Marte, în Gemeni, unde se simte mai bine decât în Taur. Dar nu vă aven­turați pe șosele și fiți pașnici în discuțiile cu amicii. Pers­pectivele profesionale sunt îmbucurătoare dacă nu vă doriți prea mult dintr-odată.
RACII convocați de șefi să discute nis­cai­va greșeli trecute ar trebui să știe că, deși aceștia s-ar putea să nu aibă drep­ta­te, n-ar fi bine să-i contrazică prea vehe­ment. De asta poate depinde o creș­tere salarială. Drumurile cotidiene vă pot aduce împliniri.
BALANȚELE fac bine dacă evită câ­râ­ieli cu partenerul de cuplu sau afaceri, mai ales marți și miercuri, când acestea pot afecta relația. O împrejurare neo­biș­nuită vă poate ajuta într-o afacere sau un demers secret.
CAPRICORNII se liniștesc pe de o par­te în privința dragostei, a copiilor sau a unui proiect creativ, însă pot începe să-și facă griji în legătură cu felul în care au fost percepuți în ultimele șase luni. Atenție la sănă­tate, protejați-vă mai ales capul și umerii!

Semnele fixe:

TAURII
singuri și-ar putea întâlni marea iubire, în weekend. Va fi clar o in­tervenție a destinului. Poate fi însă vorba și de o realizare a copiilor dvs. Dacă auziți bârfe, nu reacționați, căci exact asta se așteaptă de la dvs.
LEII sunt favorizați în carieră. Nici măcar nu trebuie să faceți ceva anume, laurii vă sunt asigurați. Viața socială poa­te deveni trepidantă, de duminică în­ce­pând, așa cum vă place, doar că anumiți prieteni vă pot pune răbdarea la încercare.
SCORPIONII se pot tufli vineri, dar se înviorează sâmbătă. Asta pentru că unul dintre șefii lor, Pluton, intră vineri în retrogradație, zăpăcindu-i. Celălalt guvernator, Marte, însă, prinde de sâmbătă putere și viteză în Gemeni. Atenție să nu prindă prea multă...
VĂRSĂTORII de-abia au scăpat de tensiunea electrică a conjuncției Soare-Uranus din 14, când ia­răși începe să li se electrizeze părul, să le amorțească gambele și să le-o ia razna aparatura. De sâmbătă vă vine s-o luați din loc, dar călătoriile pot fi încă riscante.

Semnele mutabile:

GEMENII
au la dispoziție sfârșitul de săptămână pentru a sărbători o realizare legată de casă sau familie. Ea poate fi tulburată doar de energia lui Marte, ce intră sâm­bă­tă în semnul dvs. și vă poate face iritabili. În schimb, vă puteți împăca cu unii prieteni.
FECIOARELE primesc o răsplată care le revine în urma unor merite trecute. Se poate să fi uitat cu totul ce lucru bun ați fă­cut atunci, dar acum binele vi se în­toar­ce.
SĂGETĂTORII trec foarte probabil printr-un carusel de emoții, pe final de săptămână. Se pot înregistra schimbări de 180 de grade între prietenie și dragoste, pasiune și răceală. Mai bine păstrați încă distanța.
PEȘTII se relaxează cu micul benefic în semnul lor, iar partenerul de cuplu și apro­piații contribuie la răsfăț. Vă puteți lua în­să la harță cu bărbații din familie, care pot con­si­de­ra că leneviți.