Săptămâna 7-13 iulie

Tana Rosca
- Weekend-ul începe pe o notă plăcută și jucăușă, de care vor profita în primul rând semnele de foc (Ber­bec, Leu și Săgetător) și cele de aer (Gemeni, Ba­lan­ță și Vărsător). Escapadele de la sfârșit de săp­tămână se anunță reușite. Distracția durează până duminică, atunci când Luna plină din Ca­pricorn declanșează puternicele energii emoționale ale lui Pluton. Mai mult, configurația ce se for­mea­ză poate duce la izbucniri emoționale ce pot atinge chiar note violente. Vizate sunt în primul rând sem­nele car­di­nale, dar oricine este predispus la ge­lo­zie se poate trezi re­ac­țio­nând vi­rulent la un context în­căr­cat. Ten­siuni pot să apară în prima parte a săp­tămânii, și din cauză că, în primul rând, bărbații tineri și am­bi­țioși vor simți nevoia să conteste au­to­ritatea șe­filor, iar marți, vor fi mai mult de trei cea­suri rele. O atitudine mo­de­rată, obiectivă, este necesară pen­tru rezol­va­rea acestor probleme legate de autorita­te. Se pot strica și aparate sau instru­men­te, defec­țiu­nile fiind de or­din mecanic. Miercuri și joi, co­mu­­­nicarea cu auto­ritatea se îmbunătățește consi­de­rabil -

Semnele cardinale:

BERBECII
își simt autoritatea pusă la îndoială, cel mai probabil de către anumiți membri de sex masculin ai familiei. Vă va veni greu să nu izbucniți. Aveți grijă și cum mânuiți aparatura din casă.
RACII au impresia (fondată) că sunt su­puși unor presiuni din toate părțile. Pentru a le depăși cu succes ar trebui să vă des­tin­deți, ceea ce e posibil vineri și sâmbătă. În­cercați să nu vă descărcați nervii asupra parte­nerului de cuplu ori de afaceri, nu-i va trece ușor.
BALANȚELE ies cu ușurință în evidență dacă își exprimă părerile public sau se implică într-un proiect de grup. Pro­fe­sio­nal, însă, lucrurile stau altfel, aveți de-a face cu șefi impusivi și tare autoritari, până marți, inclusiv.
CAPRICORNII fac cel mai bine dacă se retrag undeva, de sâmbătă încolo, până când se mai risipește încărcătura emo­țio­na­lă a Lunii pline din semnul lor. Puteți să vă refu­giați în muncă, dacă partenerul devine prea agresiv. Marți e indicat să folosiți aceeași strategie.

Semnele fixe:

TAURII
au posibilitatea de-a încheia tranzacții avantajoase la finele săptămânii de muncă. Puteți dedica și o parte a weekend-ului cultivării relațiilor de afaceri, nu însă și duminica, pentru că partenerul de cuplu are nevoie de dvs.
LEII se găsesc într-o stare bună, sunt comunicativi și parcă și mai sociabili ca de obicei, până duminică. Luna plină vă poate da peste cap stomacul sau vă poate afecta altfel, trezindu-vă temeri până atunci ascunse.
SCORPIONII care se izolează de res­tul lumii duminică, prin lectură sau vreo practică spirituală, pot scăpa de încurcă­turile pe care le poate aduce cu sine pe­rioada duminică-marți. Ar fi preferabil să nu vă suiți la volan și să evitați certurile.
VĂRSĂTORII găsesc categoric me­to­de să se distreze la cinste pe final de săp­­tă­mână. Urmările exceselor se pot face sim­țite duminică. Tot atunci, e posibil să auziți că s-au făcut comentarii răutăcioase pe seama dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII,
ocrotiți de micul benefic Ve­nus și de poziția favorabilă a planetei lor, Mercur, au toate șansele să aibă ieșiri reu­șite fie cu amicii, fie sub forma unei excursii. Du­mi­nică ar fi cazul să vă feriți de discuții legate de bani, mai ales cu femeile, la fel și marți.
FECIOARELE care-și dedică sfârșitul de săptămână rezolvării unei chestiuni pro­fesionale pot să vadă curând rezultate po­zitive. Evitați cu strictețe jocurile de noroc, duminica.
SĂGETĂTORII o duc bine și în relația de parteneriat, dar pot înregistra și un câștig de imagine vineri și sâmbătă sau pot avea o călătorie plăcută. Duminică se poate ca o chestiune bănească să vă supere rău.
PEȘTII care aleg să-și petreacă finalul de săptămână în mijlocul familiei fac o ale­gere bună. Stați cu ei și duminica, pentru că dacă vă vedeți cu prietenii sau persoana iubită, s-ar putea să izbucnească certuri. Marți, criza din re­lație poate deveni acută.