Anotimpul caiselor

Iulia Vlad
Profitați de sezonul caiselor, pentru a urma o cură de slăbit și de frumusețe.

Este vorba despre o dietă ușoară, de vară, în urma căreia câștigul va fi o siluetă de invidiat, dar și un ten de catifea.
Caisele au puține calorii, dar o mare bogăție de vitamine, minerale și fibre, ceea ce le face nutritive, toni­fiante și ușor de digerat. Ele sunt bine tolerate chiar și de cei cu "sto­mac sensibil". Cam­pioa­ne la conținutul de be­ta­caroten (din familia vita­minei A), și vitamina C, caisele produc și regenerarea pielii, vinde­carea ei de acnee și alte afecțiuni.

Rețeta:
Dieta se ține o săptămână, în care slăbiți până la 3 kilograme. În acest timp, veți consuma câte un kilogram - un kilogram și jumătate de caise crude și bine coapte, pe zi, repar­tizate în 3-4 porții. În afară de de caise, aveți voie zilnic 100 g de carne slabă la grătar, sau 200 g de brânză de vaci, sau 300 ml de iaurt, unul sau două ouă fierte, una - două felii de pâine in­tegrală, una - două porții supă-cremă de legume cu un strop de ulei. Ceaiul și cafeaua fără zahăr sunt permise, iar apa plată, cel puțin 2 li­tri pe zi.