"Îi îndemn pe toți bolnavii care au bacterii rezistente la antibiotice să apeleze la specialiștii de la ROMVAC"

Cititor Formula AS
Sunt din Rădăuți, jud. Suceava și vreau să mul­țumesc pe această cale colectivului de Cercetare ROMVAC, pentru tratamentul cu imunoglobulină Y din gălbenuș de ou hiperimun.

Am lucrat într-un laborator clinic din localitate 34 de ani, unde am avut "șansa" nefericită să mă infectez cu bacterii rezistente la antibiotice (sta­phy­lococus aureus și Klebsiella pneumoniae). Am făcut repetate sinuzite maxilare, tratate cu puncții și tratament cu antibiotice, dar fără efect, pentru că boala recidiva foarte des. Am fost internată și la o clinică de specialitate, dar fără rezultat favo­rabil. Salvarea a venit de la tratamentul cu imuno­globuline y pentru bacteriile rezistente la antibio­tice. M-am bucurat că am primit acest tratament, pe care îl fac din septembrie 2015 până în prezent. Am scăpat de cefalee, dureri maxilare, nas înfun­dat cu secreții purulente. Chiar dacă suferința a recidivat de câteva ori, sunt mulțumită, pentru că a trecut. Analizele la exudatul nazal au ieșit negative, după cinci luni de tratament.
Mulțumesc d-nei dr. Lucica Sima, care m-a în­drumat ce să fac, lună de lună. Îi îndemn pe toți bol­navii care au infecții cu bacterii rezistente la an­­tibiotice să apeleze la specialiștii de la ROM­VAC, tel. 0722/85.12.77, 021/350.31.09.
Cu mult respect,

DOINA DUMITRESCU - Rădăuți