Săptămâna 21-27 iulie

Tana Rosca
Petrecerile și distracțiile se înmulțesc, sub in­flu­ența planetelor, care se adună în semnul monden al Leului.

Comunicativului Mercur i se adaugă vineri pa­sionalul Marte, iar sâmbătă însuși Soarele, gu­ver­na­torul zodiei, se adaugă horei. Cuceririle de va­canță se înmulțesc, copiii pot fi concepuți, dar ne putem și întrece cu binele, dacă nu știm unde să tragem li­mitele. În special vineri ar fi bine să nu ne dăm frâu li­ber pornirilor, pentru că ceea ce nouă ni se poate pă­rea amuzant, ar putea să fie supărător pentru ceilalți. Se poate să intervină defecțiuni supărătoare ale apa­raturii electrocasnice - nu în­cercați să reparați nimic, dacă nu sunteți de spe­cialitate. Luna nouă din Leu, care se întâmplă du­minică, ne poate aduce împliniri emoționale sau pro­bleme circulatorii ori palpitații, dacă am exa­gerat cu distracția. Cei care vor să se dez­bare de un viciu au mai multe șanse, dacă încep acum. Se re­comandă odihna. Luni, Venus și Saturn se situează pe poziții opuse, ceea ce poate rezulta, mai ales luni, într-o luptă între datorii care au fost deja amânate și dorința de-a vă relaxa. Ne putem simți sin­guri. Miercuri, Mercur ne aduce în­trucâtva cu pi­cioa­rele pe pământ, atră­gându-ne atenția asupra proble­melor de serviciu și a sănătății.

Semnele cardinale:

BERBECII
răsuflă ușurați, căci Marte intră de vineri în semnul Leului. Începeți să vă simțiți bine, vă redescoperiți gustul pentru distracție și dragoste. Luni s-ar putea să primiți dovezi de afecțiune cărora vă vine greu să le răspundeți.
RACII care au tot discutat despre niște bani ar putea concretiza proiectul, cel mai bine după Luna nouă, respectiv luni sau marți. Luni e important să verificați dacă nu aveți sarcini de serviciu restante. De miercuri, ritmul vieții cotidiene se accelerează.
BALANȚELE continuă să se bucure de binecuvântările celor doi benefici, Venus și Jupiter. Duminică ar fi bine să stați acasă. Luni s-ar putea să aveți anumite inconveniente, dacă nu v-ați achitat facturile sau v-ați ciondănit cu apropiații.
CAPRICORNII care-și sacrifică week­end­-ul pentru a finaliza o investiție fac o alegere bună. Dar n-ar trebui să întocmiți actele înaintea zilei de luni. Finalizați-le până miercuri, când e posibil să aveți parte de noi propuneri, eventual din străinătate.

Semnele fixe:

TAURII
se simt bine cu cei de-acasă la finele săptămânii. Dacă se defectează ceva prin casă, duminică, nu vă ocupați de reparații. Bă­neș­te vă merge bine, dar luni ar trebui să vă asi­gurați că aveți achitate rate sau impozite.
LEII se găsesc în mijlocul acțiunii de vineri încolo. Ar fi însă binevenită o pa­uză, de preferință duminica. S-ar putea ca prietenii și persoana iubită să vă ceară să le acordați prioritate. Greu de ales, fără a provoca supărări. De miercuri, apar opor­tunități bănești.
SCORPIONII care trag tare pe linie profesională, către sfârșitul săptămânii, s-ar putea simți epuizați, duminică. Nu vă bazați pe rezistența dvs. obișnuită. În ciuda efor­tu­ri­lor dvs., șefii nu par înclinați să vă mărească ve­niturile. În schimb pot apărea colaborări interesante.
VĂRSĂTORII au de-a face, în week­­end, cu un partener pasional sau certăreț, animat de emoții puternice. Luni se poate să vă simțiți izolați, să aveți impresia că prietenii s-au distanțat de dvs. Ocazii de afaceri pot veni de miercuri.

Semnele mutabile:

GEMENII
, înconjurați de prieteni pe­tre­căreți, răspândesc buna-dispoziție. Dar oboseala vă poate ajunge duminică, când n-ar trebui să conduceți. Luni puteți primi reproșuri, de la partenerul de cuplu ori de afaceri.
FECIOARELE petrec un sfârșit de săp­tă­mână în fa­mi­lie agitat, pe parcursul că­ruia pot auzi o sumedenie de bârfe ciudate. Dintre acestea, unele vă privesc. Luați-vă un răgaz, duminică, să vă limpeziți în privința lor.
SĂGETĂTORII fac progrese în eva­luarea și asimilarea trecutului. E posibil ca unii dintre dvs. să dorească să se întoarcă la o veche iubire sau preocupare artistică. Cei aflați în relații stabile se pot simți izolați afectiv.
PEȘTII au nevoie de atenție la reacțiile corpului, căci duminică, mai ales, pot ieși la suprafață probleme care ar trebui investigate. Vineri n-ar trebui să vă avântați în nici o speculație, fie aceasta financiară sau emoțională.