Săptămâna 11-17 august

Tana Rosca
Prietenii ne pot surprinde, duminică, pentru că Luna trece peste Uranus și, timp de câteva ore, ne pre­dispune la acțiuni impulsive, impetuoase. S-ar pu­tea să avem intuiții sau premoniții, care să se con­fir­me numaidecât. E bine să ne înconjurăm de persoane optimiste. Luni, planeta comunicării și a drumurilor scurte intră în mișcare retrogradă. Dacă știm că avem o mașină mai obosită, n-ar strica să-i facem o revizie. În discuțiile cu cei din anturaj, ieșim mai bine dacă ascultăm, decât dacă intervenim. În cazul în care avem de finalizat corespondență sau măsuri legate de sănătate, din aprilie-mai, ar fi bine să ducem până la capăt cele începute atunci. Tot luni avem parte și de un aspect frumos, între Soarele în Leu și Saturn în Săgetător. E o zi potrivită pentru a pune în practică anu­mite cunoștințe pe care le-ați dobândit, dar nu le-ați folosit. Puteți găsi o structură adecvată pentru proiectele dvs. creative. Venus și Pluton dau o pro­fun­zime aparte relațiilor de dragoste, în acest inter­val, mai ales miercuri. Destinul vă aduce în fața unor per­soane și situații neprevăzute, joi, care vă pot schimba în bine direcția vieții.

Semnele cardinale:

BERBECII
sunt călare pe cai mari și pot rezolva chestiuni care i-au ținut pe loc mai bine de un an de zile. Ca totul să rămână cum trebuie la serviciu, nu vă ciondăniți cu colaboratorii dvs. care greșesc. Cineva din familie vă poate da un sfat privind cariera.
RACII riscă să-și zăpăcească weekend-ul, din pricina unor chestiuni profe­sio­nale. E indicat să renunțați la odihnă doar dacă vă vin idei grozave. Luni ar fi de preferat să nu șofați și nici să nu vă lăsați provocați în discuții. Vă apropiați tot mai mult de partener.
BALANȚELE se pot aștepta la o sur­pri­ză, duminică, fie de la partenerul de cuplu, fie de la cel de afaceri. Luni s-ar putea să vă deranjeze umerii sau intes­tinele.
CAPRICORNII au posibilitatea de-a fruc­tifica aspectul frumos pe care stă­pâ­nul lor, Sa­turn, îl face, pe rând, cu Soarele și cu No­dul Nord. Destinul se ocupă să vă di­rec­ționeze corect.

Semnele fixe:

TAURII
care nu dau curs unei cereri de ajutor, din partea unui prieten, pe final de săptămână se pot căptuși cu un dușman ascuns. Deci nu fiți comozi. De luni vă puteți aștepta la discuții incomode cu persoana iubită sau copiii.
LEII își doresc mai mult ca oricând să strălu­ceas­că, iar pe perioada acestui in­terval au mai multe ocazii de-a sta în lu­mi­nile rampei. Succesul vă surâde, noro­cul la bani, mai puțin, deoarece de luni încolo s-ar putea să aveți de plătit câte ceva din urmă.
SCORPIONII deschiși la idei noi ar putea reuși să fructifice o asemenea idee, a lor ori a unui coleg. Merită să vă sacri­fi­cați sfârșitul de săptămână pentru asta. Planetele dvs. Marte și Pluton încearcă o rezolvare privind chestiunea iritantă legată de carieră.
VĂRSĂTORII, care ies cu prietenii, pot fi surprinși de anumite situații. De luni vă recomandăm o abordare cât mai conser­va­toare a finanțelor. Nu e cazul să vă luați anga­ja­mente noi. Prietenii dvs. mai în vârstă revin cu sfa­turi, de care ar fi bine să țineți cont.

Semnele mutabile:

GEMENII
care au de făcut reparații prin casă ar face bine să se pună pe treabă, după ziua de luni. Tot acum ar fi necesar să spuneți ce voiați să spuneți membrilor familiei dvs.. În carieră e posibil un salt.
FECIOARELE, frământate de anumite idei neobișnuite, ar putea să-și piardă som­nul, sâmbătă spre duminică. Sau puteți petrece cu prietenii. Încercați totuși să vă odihniți, căci de luni, Mercur retrograd în semnul dvs. vă poate afecta vitalitatea.
SĂGETĂTORII învață să facă față unor situații inedite în amor. Vi se poate de­dica, de exemplu, o serenadă. Dumi­nica se anun­­ță trepidantă. De luni însă, pro­ble­mele restante de la serviciu vă presează.
PEȘTILOR le poate veni o idee sur­prin­zătoare, legată de bani, duminică. De luni, comunicarea cu partenerul de cuplu ori de afaceri se complică și greu (de fapt nici n-ar trebui) să vă angajați ferm în vreo direcție. E bine ca miercuri să dați ascultare prietenilor dvs.