Săptămâna 15-21 septembrie

Tana Rosca
Sfârșitul de săptămână poate fi marcat de eve­nimente deosebite, care să ne dea senzația de îm­pli­nire interioară pe care o simțim atunci când sun­tem cu adevărat noi înșine. În joacă ne putem în­dră­gosti, în joacă putem crea, în joacă putem pro­crea. În spe­cial semnele de foc (Berbec, Leu și Să­getător) be­ne­ficiază de această energie emoțională. Rațio­nalul Mercur și temperamentalul Marte se cear­tă cu Neptun cel visător, ceea ce duce la con­fu­zie ames­tecată cu iritare. Nici reflexele nu sunt cum ar tre­bui să fie, deci ar trebui să fim mai atenți în trafic, cu sursele de foc și instrumentele tăioase. Înainte de-a ne enerva și de-a iz­bucni față de cineva, ar fi mai bine să ne convingem că avem toate datele pro­blemei, altfel o putem da rău în bară. Luna nouă se petrece joi dimineața în Fe­cioară, unde se mai gă­sesc Soarele, Mercur, Mar­te și, din fericire, și micul benefic Venus își face apa­riția acum, pentru a do­moli spiritele agitate. Cine vrea să lase în urmă un obi­cei prost, care-i afectează sănătatea, poate s-o fa­că acum cu mai multă ușu­rință.

Semnele cardinale:

BERBECII încearcă să facă mai multe lucruri deodată la serviciu și reușesc. Pro­bleme apar doar dacă le cereți celorlalți să țină pasul cu dvs. Miercuri și joi chiar și dvs. ar trebui s-o lăsați mai ușor și să verificați informațiile, înainte de a le cere socoteala colaboratorilor.
RACII o duc în continuare bine cu banii, iar situațiile care se ivesc acum n-ar trebui doar acceptate cu bucurie, ci dezvoltate pe viitor. Până la Luna nouă de joi n-ar trebui să vă bazați doar pe prodigioasa dvs. memorie pen­tru a trage niște concluzii. Mai bine verificați.
BALANȚELE care-și pot lua câteva zile libere ar fi bine s-o facă. Măcar miercuri ar fi bine dacă ați putea lipsi de la serviciu, căci se poate să nu vă simțiți bine nici fizic și să-i încurcați și pe colegii dvs. din pricina lipsei de concentrare. Sau ei vă pot zăpăci pe dvs.
CAPRICORNII au fie o interacțiune in­tensă cu persoane din străinătate, fie se pre­gătesc de zor pentru examene ori apa­riții publice. E mai bine să vă pregătiți la finele săptămânii, căci miercuri mai ales vă va veni greu să vă concentrați. Fiți atenți și în trafic.

Semnele fixe:

TAURII
care pregătesc de zor un proiect nou legat de educația copiilor ori de exprimarea unui talent propriu ar face bine dacă ar începe respectivul proiect după Luna nouă de joi. În felul acesta o aveți de par­tea dvs. și pe Venus, micul benefic.
LEII sunt parcă duși de mână de un des­tin favorabil, mai ales dacă au încre­dere în ceea ce simt și în prieteni. Unii dintre dvs. pot găsi sau inspira cuiva o mare dra­gos­te. Cu privire la bani, vă lipsește însă discer­nămân­tul, până la Luna nouă.
SCORPIONII nu trebuie să facă ni­mic pentru a ajunge la o poziție mai bună în ierarhia profesională. Combinația Ve­nus-Nodul Nord (sensul vieții) își face treaba până miercuri. Din alt punct de vedere însă, miercuri e o zi dificilă pentru viața dvs. socială, cu risc de gafe.
VĂRSĂTORII aleg bine dacă merg pe mâna partenerului de cuplu ori de afa­ceri. Fiți atenți și la noi asocieri bune, care devin posibile acum, nu le ratați, șansele sunt mari până miercuri. Dacă vă pregătiți de o in­ves­tiție, dați-i mai bine drumul după Luna nouă de joi.

Semnele mutabile:

GEMENII
nu știu ce să facă mai întâi, probabil că au o mulțime de proiecte cas­ni­ce și familiale pe cap. Ocupați-vă deo­camdată de amenajările minore și lăsați-le pe cele mai importante pentru după Luna nouă.
FECIOARELE au o viață trepidantă, ceea ce de regulă le place, dar s-ar putea să con­sta­te, miercuri mai ales, că și-au su­pra­es­timat energia. Puteți relua totul focalizat, cu succes, după Luna nouă în semnul dvs.
SĂGETĂTORII care se simt sufocați de problemele profesionale ar face bine să le eșaloneze până după Luna nouă de joi. Ți­neți cont de faptul că miercuri pot fi multe încur­că­turi și la serviciu, și acasă.
PEȘTII preferă să stea acasă la sfârșit de săp­tă­mână, decât să iasă în lu­me. Un ade­vărat răsfăț ar putea să vă schimbe în bine sta­rea fizică și cea psihică. În comunicarea cu parte­nerul, încercați să fiți cât mai preciși, miercuri.