SĂPTĂMÂNA 22-28 SEPTEMBRIE

Tana Rosca
În weekend putem face analize spectaculos de profunde, care să-i lase pe cei din jur uimiți de ascuțimea minții noastre și atenția pentru detalii. Tot acum, Soarele intră în Balanță, iar relațiile încep să joace un rol mai important în via­ța noastră, mai precis, gradul de autoritate pe care noi sau alții îl exercităm în diferite feluri de par­teneriat. Accentul continuă să cadă pe muncă și pe sănătate, iar prezența, pe lângă Mercur și Mar­te, în Fecioară, a planetei Venus, ne poate aduce so­luții inspirate și neinvazive, de-a ne trata afec­țiunile. Un efect armonizator se face simțit și asu­pra relațiilor de muncă. În fine, dacă vrem să ne ocupăm de înfățișarea și sănătatea animalelor noastre îndrăgite, e un moment bun să o facem. Mai puțin însă luni, când Marte și Neptun sunt în distonanță. Aceasta ne afectează și pe noi, în sensul că nu ne coordonăm bine nici mișcările, nici gân­du­rile, ne vine greu să facem față solicitărilor vieții de zi cu zi și ne lipsește și energia.

Semnele cardinale:

BERBECII
, posibil la instigarea unor dușmani ascunși, se pot trezi în conflict cu anumiți colaboratori ori, dacă sunt neglijenți în procesul muncii, se pot accidenta. Luni ar fi bine să stați acasă. Partenerul de cuplu se im­plică tot mai mult în relație.
RACII poartă discuții fascinante dacă ies cu cei din anturaj, la final de săptămână. Puteți înțelege în profunzime lucruri care v-au interesat mereu. În familie, un băr­bat, posibil tatăl dvs., poate deveni mai autoritar, dar cu intenții bune. Luni ar fi bine să nu conduceți.
BALANȚELE, cărora le spunem "La mulți ani!", Soarele le aduce un su­pli­ment de încredere în sine. Puteți începe proiecte financiare pe care le-ați analizat în weekend. Luni e însă cazul să nu faceți nimic.
CAPRICORNII chemați să explice al­tora niște chestiuni mai complicate, sâm­bătă și duminică, pot face o impresie pu­ternică prin forța argumentelor lor. Soarele în Ba­lanță vă face și mai ambițioși în profesie. Luni n-ar fi cazul să întreprindeți drumuri.

Semnele fixe:

TAURII
îndrăgostiți lulea în week­end se pot trezi la realitate luni, dându-și seama de niște defecte majore ale persoanei care le-a trezit sentimentele. Sau puteți fi dezamăgiți de unul dintre copiii dvs. În schimb, călătoriile lungi și examenele vă pot aduce succes.
LEII rămân cu Nodul Nord în sem­nul lor, destinul le ordonează viața, dar plea­­că Venus care le-a adus karmă po­zi­tivă. Dar micul benefic se va ocupa timp de aproa­pe o lună de sporirea veniturilor dvs. Luni însă nu ar trebui să faceți nicio mișcare legată de bani.
SCORPIONII, cu radarul lor infaili­bil, simt că cineva le-a pus gând rău, poate fi o persoană aflată într-o poziție de autoritate. N-are șanse să vă facă rău, doar dacă vă lăsați provocați.
VĂRSĂTORII încep să-și conso­li­deze prestigiul cucerit pe parcursul ulti­mului an. Puteți ajunge într-o poziție de autoritate, probabil de vineri încolo și până pe 10 octombrie, mai ales dacă lucrați într-un mediu școlar sau academic. Aveți grijă, luni, de sănătate.

Semnele mutabile:

GEMENII
aflați în căutarea unei relații noi pot da peste cineva care să-i cu­ce­rească, mergând să se distreze în week­end. Dacă jucați dublu, luni puteți fi prinși cu mâ­ța-n sac.
FECIOARELE primesc vizita beneficei Venus, care va poposi timp de mai bine de trei săptămâni în zodia lor. Mercur în propria zodie vă ajută și el, singura bătaie de cap poate veni, luni, de la Marte, tot în semnul dvs.
SĂGETĂTORII mai reduc din energia pe care au consumat-o atât de intens în ultima vreme pentru carieră și își fac timp și pentru prieteni. Ideile cu privire la suplimentarea câștigurilor de vineri și sâmbătă sunt bune, cele de luni, dimpotrivă.
PEȘTII se simt susținuți, pe final de săp­tămână, atât de partener, cât și de prieteni, împreună cu care pot pune la cale planuri practice. Luni e însă cazul să fiți atenți la felul în care comunicați în cuplu ori asociere.