"Mama și-a pierdut mirosul și gustul"

Cititor Formula AS
"Tata are tumoră cerebrală extranevraxială"

Tatăl meu, în vârstă de 69 de ani, a fost diag­nos­ticat la un examen CT cu tumoră cere­brală extrane­vraxială - 52/58 mm, fosa cerebrală ante­rioară - me­nin­giom. S-a recomandat inter­venția chirurgicală, dar medicii ne-au spus că șan­sele de reușită sunt mici. Dacă ați întâlnit cazuri asemă­nătoare, dați-mi un sfat: ce pot să fac? Exis­tă vreun tratament natu­rist? Vă mulțumesc pentru ajutor.
ANDREEA S.

"Mi s-a pus diagnosticul de demineralizare osoasă difuză"

Am dureri mari în șoldul stâng. În urma radio­grafiei, mi s-a pus diagnosticul de demineralizare osoasă difuză, dar nu mi s-a dat niciun tratament, spunân­du-mi-se că e o "boală bătrânească". Am 70 de ani. Îi rog pe cei care știu cum se tratează boala să-mi co­munice prin inter­me­diul revistei. Vă mulțu­mesc foar­te mult.
LAURENȚIU - Brăila

"Mama și-a pierdut mirosul și gustul"

Mama mea are 68 de ani și a fost operată de cancer la sân. A urmat toate procedurile: chimioterapie, ra­dio­terapie. La un an și jumătate de la operație, și-a pierdut mirosul și gus­tul. Vă rog din suflet să mă ajutați cu un tratament (sper să fie doar temporară problema). Țin să menționez că în urma unui deces în familie, mama este în depresie și mi-e teamă ca din cauza problemei nou apărute starea ei să nu se adân­ceas­că. Vă mulțu­mesc foarte mult! Sănătate tuturor!
ANNA

"După operarea unui furuncul am rămas cu o fistulă perianală"

Acum un an am fost operat de furuncul și am rămas cu o fistulă pe­rianală. Am făcut tot felul de trata­mente pentru închiderea rănii, dar niciunul nu a fost de vreun folos. Da­că cineva a trecut prin aceeași situa­ție și s-a vindecat, îl rog să-mi dea un sfat. Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs. Cu încredere și mii de mulțumiri,
FLORIAN - București

"Sora mea are calculi renali, dar nu se poate opera"

Sora mea, în vârstă de 57 de ani, a suferit acum câțiva ani două ope­ra­ții cu laser pentru eliminarea calculilor renali. A­cum pietrele s-au refăcut, dar nu se mai poate opera, pentru că a suferit și un accident vascular cerebral, în urma căruia a rămas cu paralizie pe par­tea dreaptă. În starea în care este, anestezia este periculoasă și me­dicii spun că o operează doar cu semnătura familiei. Se pot eli­mina calculii renali fără operație? Știe cineva vreo metodă? Aștept cu ne­răb­dare răspunsul dvs. Vă mulțu­mesc.
CARMEN S.

"Am nasul și ochii uscați"

De un timp, nu mai am lacrimi, și ochii mi-s uscați. Nici când plâng nu vărs vreo lacrimă. De asemenea, nu am nici secreție nazală, na­sul e uscat și am pro­bleme cu respirația. Nu știu care poate fi cauza. Am fost la medic, mi s-au prescris niște picături, dar n-au avut niciun efect. Vă rog din tot sufletul să mă ajutați cu niște reme­dii naturiste pentru ameliorarea acestei situații. Vă mulțumesc.
ANA-MARIA - București

"Mama are sindrom mieloproliferativ acut"

Mama mea a fost diagnosticată cu sindrom mie­lopro­liferativ acut. Poate cineva să îmi explice ce presupune acest diag­nostic și dacă există vreun tratament? Sunt șanse de ameliorare reale? Vă mul­țumesc anticipat.
SIMONA - București

"Sufăr de fibroză pulmonară"

Am fost diagnosticat cu fibroză pul­monară acum câțiva ani și acum s-a adăugat și o bronșită ast­ma­ti­formă. Respir ca un pește pe uscat. Apelez la dvs. cu rugămintea să mă ajutați să-mi ușurez suferința. Vă mulțumesc.
BOGDAN VASILE - Baia Mare

"Mi s-a depistat un fibroadenom mamar"

Am 40 de ani și în urmă cu puțin timp, la un control de rutină (mamografie și ecografie), mi s-a depistat un fi­broadenom mamar, cu dimensiunea 9 mm/4 mm, bine definit, cu vascu­larizație pro­prie. Mi s-a spus că nu necesită intervenție chirur­gicală, doar monito­ri­zare la 6 luni. Dar m-am hotărât ca până la urmă­torul control să urmez un tratament naturist eficient. Vă mulțumesc antici­pat și aștept răspun­sul dvs. cât mai repede posibil prin intermediul revistei.
MAGDA - București

"Caut tratament pentru colită ulcerativă"

Vă rog din suflet, dacă știți vreun tratament natu­rist sau chiar alopat, pentru colită ulcerativă, să mi-l comunicați prin intermediul revistei. Toate trata­mentele recomandate de medici s-au dovedit ine­ficiente. Vă mulțumesc anticipat.
DIONISIE - Tulcea

"Am prostata mărită"

Sunt un om în vârstă (am 68 de ani), sufăr de hipertrofia pros­tatei și nu aș vrea să ajung la ope­rație. Poate îmi dați vreun sfat să mă pot vindeca cu pro­duse natu­riste, să nu ajung la spital, că știți cum este, te duci la spital și nu­mai bunul Dumnezeu știe dacă te mai întorci acasă. Vă mulțumesc din suflet și aștept sfatul dvs.
C. T.

(Apelați la d-l farm. Ion Bobaru, tel. 0239.61.59.31, pentru medica­mentul Stopaden)