"Îi mulțumesc d-nei dr. Cristina Pavel, pentru viața care mi-a fost redăruită"

Cititor Formula AS
Numele meu este Mihaela și am 35 de ani.

Locuiesc în București. În urmă cu 4 ani, am desco­perit că am o boală demielinizantă. După mult tratament cu cortizon și imunosupresor, am ajuns, în 2016, cu deficit locomotor accentuat, și singura metodă de a putea urina erau medicamentele. Eram în starea în care nu puteam merge singură la baie, nu puteam să îmi prind părul, iar ieșitul din casă era pentru mine de domeniul trecutului. În mai 2016 am hotărât să consult și un medic api­terapeut. Așa am ajuns la dr. Cristina Pavel, de la Centrul de Sănătate "Armonia"! Am început un tratament bazat pe produse ale stupului, iar rezul­tatele au apărut după prima ședință: am reușit să îmi recapăt funcția vezicii urinare, renunțând la medicamentul folosit de 3 ori pe zi. După o lună de tratament, am reușit să îmi recapăt indepen­dența motorie și să pot pleca singură de acasă... Azi pot spune că am din nou o viață normală. Pot ieși singură pe stradă, fără să îmi fie frică, îmi pot face planuri de concediu, pot merge să îmi iau singură copilul de la școală, pot face cum­pă­răturile de care am nevoie. Mă simt iarăși inde­pendentă. Rezultatul RMN-urilor efectuate în ulti­me­le luni arată o diminuare semnificativă a leziu­nilor.
În afara problemelor neurologice, am rezolvat și probleme de altă natură: sinuzită cronică, pro­bleme parazitologice și am acum o rezistență mai mare îm­potriva gripei.
Mulțumesc pentru viața care mi-a fost redă­ruită!
Doamna doctor Cristina Pavel este specialistă în medicină de familie, apifitoterapie, homeopatie, acupunctură, este vicepreședinte al Societății Ro­mâne de Apiterapie și oferă consultații la Centrul de Sănătate "Armonia" din București, la tel. 0766/29.84.58.

MIHAELA BISTREANU - e-mail: elabistreanuro@yahoo.com