Săptămâna 20-26 octombrie

Tana Rosca
- În urma Lunii noi care s-a petrecut la în­ceputul acestui interval, interesul multora dintre noi s-a îndreptat către promițătoare relații de par­teneriat, fie că e vorba despre cupluri ori de afaceri. E vorba despre afaceri în care părțile im­plicate să beneficieze de un statut de egalitate. Dacă este vorba despre asocieri cu caracter lu­cra­tiv, ne putem baza pe Mercur cel proaspăt intrat în Scorpion, care are un fler deosebit pentru in­ves­tiții și căruia nu-i scapă nici un fel de chichițe contractuale. Abilul Mercur, în combinație cu pros­perul Jupiter, aflat tot în Scorpion, poate du­ce la o creștere exponențială a proiectelor fi­nan­cia­re inițiate acum. Marte trece luni în Balanță, unde nu se simte grozav, devine politicos și în­cear­că să se impună mai degrabă prin metode di­plo­matice, decât prin forță. Tot luni, Soarele intră la rândul său în Scorpion și devenim tot mai in­te­resați, nu doar de bogăție, dar și de explorarea unor do­me­nii ce țin de științele oculte ori de spiritualitate -

Semnele cardinale:

BERBECII
se lansează cu succes, fie în­tr-o investiție, care poate aduce un profit serios, fie într-o misiune de cercetare - a lor proprie, prin introspecție, sau a unor subiecte fascinante sau ascunse. În cuplu, ar fi bine să lăsați deciziile mai mult în mâna perechii dvs.
RACII singuri au parte de întâlniri pro­mițătoare. E posibil să fiți curtați de mai multe persoane sau să fiți dvs. interesați de mai mulți pretendenți. Nu vă grăbiți cu decizia. În familie în schimb, puteți lua cu ușu­rință hotărâri comune, începând de luni.
BALANȚELE trec printr-o perioadă de mare dinamism, nu doar ca urmare a Lunii noi, petrecute în semnul lor. Marte, cel care vă tranzitează zodia începând de luni, vă dă de asemenea curaj să începeți lucruri noi. Unele manevre financiare pot fi inspirate.
CAPRICORNII care pregătesc un nou proiect profesional fac bine dacă-l de­ma­rează acum. Dispuneți de o combinație de energie fermă și creativă, care îi convinge pe cei de care depind unele aprobări.

Semnele fixe:

TAURII
care iau decizia să se ocupe de îngrijirea sănătății, poate printr-o schim­bare de dietă sau renunțarea la unele obi­ce­iuri dăunătoare, o pot face mai ușor acum. Marte vă întărește voința. Și partenerul vă se­con­dează, dar trebuie să aveți încredere în el.
LEII au planuri mari privind familia, casa sau ambele. E posibil să găsiți for­mule avantajoase de-a vinde sau cum­păra o locuință sau o bucată de pământ. De marți, discuțiile cu cei cu care interacționați zilnic pot deveni mai animate. Fiți precauți la vo­lan.
SCORPIONII câștigă încredere în for­țele lor dar sunt, de asemenea, con­ști­enți că terenul pe care-l câștigă poate tre­zi invidia unor rivali care se feresc de o confruntare di­rectă. Cineva vă susține discret inte­resele, dar de marți puteți deveni nervoși.
VĂRSĂTORII doresc să pu­nă în practică mai multe dintre cunoștințele pe care le-au acu­mulat în timp. Dacă aveți le­gături cu stră­inătatea sau urmați cursuri univer­si­tare, ocazia pe care v-o doriți se poate ivi mai curând decât v-ați fi așteptat.

Semnele mutabile:

GEMENII
îndrăgostiți de o vreme se pot decide să ducă relația la următorul nivel, după Luna nouă. Cei care și-au găsit deja jumătatea și își doresc copii, pot concepe unul, deoarece contextul e favorabil.
FECIOARELE au o viață cotidiană tot mai aglomerată. E adevărat că multe în­tâl­niri sunt de neratat, căci pot duce la co­la­borări sau cunoașterea unor persoane deosebite. Un plan legat de bani e pe cale să reușească.
SĂGETĂTORII primesc din partea pri­e­tenilor lor feedback-ul de care au nevoie pentru a se ține neabătut de proiectele lor pe termen lung. Puteți primi informații privilegiate și e cazul să fiți discreți asupra lor.
PEȘTII suferă de anumite temeri care ies la suprafață din trecut, dar nu se justifică în contextul actual. Veți fi mai liniștiți odată ce conștietizați asta. Dacă cineva vine la dvs. cu o propunere de afaceri, nu o ratați.