Săptămâna 3 - 9 noiembrie

Tana Rosca
- Luna plină se petrece sâmbătă dimineață în Taur, zodia în care regina nopții se simte cel mai bi­ne. Avantajul acestei Luni pline este că sen­ti­mentele ne sunt clare, chiar dacă e posibil să le ma­nifestăm cu emfază. Tot sâmbătă, Venus în Ba­lanță e în opoziție cu Uranus în Berbec, iar gra­nița dintre prietenie și amor se poate redefini. Ma­rele benefic Jupiter în conjuncție cu Soarele în Scorpion ne dă încrederea necesară pentru a ne dezvălui emoțiile, iar armonia ce domnește între pla­neta comunicării, Mercur, aflată tot în Scor­pion, și înțeleptul Chiron în Pești permite să în­che­iem capitole de veche și profundă suferință su­fletească. Marți e rândul micului benefic Venus să intre în Scorpion, atrăgându-ne ocazii favo­ra­bile de a face afaceri sau tentându-ne cu o aven­tură intensă. Mercur se găsește de luni în Să­ge­tă­tor, unde nu se simte prea grozav, tinde să exa­ge­reze, deci ar fi cazul să ne controlăm excesele. În schimb, ne ascute simțul umorului și ne în­tinerește spiritul, indiferent de vârstă -

Semnele cardinale:

BERBECII
, îndeobște energici, încep să lase deciziile pe seama altora, ceea ce poate fi frustrant. Mai ales că Marte este în Balanță, unde se spune că e "în exil". Vă puteți scoate pârleala prin afaceri reușite și, de luni încolo, călătorind sau studiind cu spor.
RACII se bucură de toată atenția prie­te­nilor în preajma frumoasei Luni pline de sâmbătă, dar nici dragostea nu e mai puțin bogată în daruri. Din ambele tipuri de relație pot reieși și beneficii materiale. De luni, ritmul de muncă crește la serviciu - dar și eficiența.
BALANȚELE, deși se mai bucură de prezența lui Venus sâmbătă, au totuși niș­te probleme de loialitate. E foarte posibil ca în jurul dvs. să se fi format mai multe grupuri, iar dvs. să vă vină să schimbați taberele.
CAPRICORNII găsesc că e greu să se pronunțe într-o chestiune familală pri­vind o decizie pe care de obicei o lua o per­soa­nă care acum se ține deoparte. Nu știți dacă să vă implicați sau nu. De luni sunteți bârfiți.

Semnele fixe:

TAURII
sunt primii beneficiari ai Lunii pline de sâmbătă. Viața de cuplu poate fi deosebit de armonioasă, cei care își doresc copii i-ar putea concepe. Vă aducem aminte că se spune că cele mai frumoase căsătorii sunt cele celebrate sub Luna plină în semnul dvs.
LEII au posibilitatea de a completa, până sâmbătă, un proiect profesional ca­re le poate asigura o vizibilitate mult do­rită. Mai mult, simțiți din plin și susți­ne­rea emoțională a familiei. Mercur în Săgetător vă poa­te trezi mai mult decât un singur interes romantic.
SCORPIONII trăiesc momente de efervescență emoțională, în primul rând în preajma Lunii pline, când perechea își manifestă afecțiunea. Mai apoi, tandra Venus intră în zodia dvs. alături de Jupiter și deveniți mândri proprietari ai ambilor benefici.
VĂRSĂTORII primesc tot felul de impulsuri de la amici, rude sau vecini, care-i îndeamnă să încerce lucruri noi și neobișnuite. Aveți grijă să nu ratați din acest motiv șansele de promovare profesională.

Semnele mutabile:

GEMENII
fac probabil alegerea po­tri­vită dacă stau acasă sâmbăta, când se petrece Luna plină. Dacă ieșiți zilele astea în lume, puteți amesteca amorul și prietenia în proporții nefericite.
FECIOARELE care au aspirat la o că­lă­torie sau studii în străinătate pot afla că demersurile lor au fost încununate de suc­ces, înainte de Luna plină. Fiți atenți însă cum gestionați finanțele.
SĂGETĂTORII reușesc să unifice echi­pa de la serviciu sub influența plăcută a Lunii pline. În schimb, orice mâncați se depune. Noroc cu Mercur, care intră luni în semnul dvs. și vă trezește pofta de mișcare.
PEȘTII aflați într-o călătorie sau înaintea unor examene pot face o impresie deosebit de bună. Călătorind, veți putea descoperi un mentor, la examene, un talent, o aptitudine. La serviciu deveniți mai expeditivi.