Două rețete eficiente

Cititor Formula AS
Motivul pentru care vă trimit aceste rânduri este do­rința mea de a veni în spri­jinul cititoarelor revistei "For­mula AS" cu două cure de slăbire (și dezinto­xi­care).

Vreau să vă spun că m-am luptat mereu cu kilo­gra­mele în plus și prima cură de slăbire pe care v-o pro­pun m-a aju­tat să slăbesc aproxima­tiv 10 kilogra­me.

Borș, lămâie și miere
Din doi litri apă, 1/2 l borș, 7 lingurițe mie­re și zeama de la o lă­mâie se face un amestec ce se bea pe par­cur­sul unei zile. Este obligatoriu să se con­sume și un pumn de semințe de do­vleac.
Cura se ține minimum trei zile și se poate repeta după două luni. În cinci zile, puteți slăbi până la 4,5 kg.

Lapte și ceai rusesc

Această rețetă este sim­plă și trebuie ți­nută o lună. Se pune seara la fiert o jumătate de litru de lapte. Când fier­be, se dă la o parte și se adaugă în el 3 linguri de ceai rusesc. Se acoperă și se bea a doua zi dimi­nea­ța, pe stomacul gol. Se slăbesc 10 kg pe lună, dacă nu se mănâncă pâine la me­se, și doar 6 kg pe lună, da­că se mănâncă pâine.
Vă apreciez pentru munca pe care o depu­neți pentru a veni în sprijinul fe­mei­lor (în special) și vă asigur că nu este în zadar.

Natalia Balog - Satu-Mare