Săptămâna 16-23 februarie

Tana Rosca
Sfârșitul de săptămână care urmează eclip­sei de Soare din Vărsător nu este unul dintre cele mai vesele. Interacțiunea dintre Marte și Neptun poate genera stări tulburi, nesi­gu­ranță, lipsă de direcție. E normal ca, din când în când, să fim chinuiți de astfel de dubii. Nu prea avem ener­gie și, ca un făcut, tocmai acum trebuie să ne ocu­păm de consecințele unor acțiuni trecute, de care spe­ram că am scăpat. Ar fi bine să ne ținem de­parte de obiecte metalice ascuțite și de foc. De luni, însă, problemele încep să se rezolve. Energia fizică nu creș­te, însă găsim lucruri plăcute de făcut, cu ca­racter artistic sau romantic. În comunicare sun­tem mai degrabă inspirați decât preciși, dar asta ne atrage simpatii.

Semnele cardinale:

BERBECII,
mai ales dacă se simt obo­siți, n-ar trebui să se urce la volan, chiar dacă au promis cuiva o excursie de week­end. Aveți grijă și ce afirmații publice faceți, să nu treziți antagonisme. Energia vă revine începând de luni, iar visele dvs. pot deveni tare interesante.
RACII se simt bine în compania prie­tenilor din străinătate sau participând la evenimente culturale. Cu imunitatea nu stați însă prea grozav, așa că ar fi bine să vă feriți de persoanele răcite. Joi, imprecizia în comunicare poate crea tensiuni la locul de muncă.
BALANȚELE se pot lua la harță cu ami­cii din te miri ce fleac. Mai ales cu băr­bații există riscul unor conflicte. Țineți-vă departe de locuri în care spiritele se în­cing ușor, cum ar fi, de exemplu, casele de jocuri. Or­ganismul dvs. e mai sensibil la toxine ca de obicei.
CAPRICORNII care ies cu amicii la sfârșit de săptămână ar trebui să fie atenți ce spun despre persoane absente, căci cei prezenți la discuție s-ar putea să poarte vorba și să vă treziți cu un dușman de existența căruia nu aveați habar.

Semnele fixe:

TAURII
s-ar putea trezi într-o poziție delicată dacă discută despre afacerile pe care le au în comun cu un prieten. Se poate ca acesta să nu dorească să se știe că este implicat în afacerea respectivă sau să se divulge amănunte. Fiți discreți, discutați pe teme neutre.
LEII riscă să devină imprudenți, fie într-o problemă de dragoste, fie într-una legată de spe­cu­lații ori jocuri de noroc. Pe final de săptămână, mai ales, dar în tot acest in­terval, ar fi de preferat să fiți conservatori - și în amor, și în mânuirea banilor.
SCORPIONII dezamăgiți de per­soa­na de care s-au îndrăgostit la sfârșitul săp­tămânii ar trebui să fie recunoscători că au scăpat de cineva nesincer. Veți putea constata cât de curând că e bine că sunteți liberi, căci sunt șanse mari să cunoașteți o persoană nouă.
VĂRSĂTORII își fac griji, probabil exagerate, cu privire la niște bani. Se prea poate să existe niște încurcături sau poate chiar niște pierderi, însă situația se poate drege de luni încolo. Dacă ați împrumutat bani unui prieten neserios, luați asta ca pe o lecție.

Semnele mutabile:

GEMENII
care au tensiuni cu partenerul de cuplu ori de afaceri s-ar putea să fie atât de afectați de aceste conflicte, încât pot deveni neatenți la serviciu. Nu vă precipitați să reparați lucrurile, cât timp nu înțelegeți exact datele situației. Cereți sfatul cuiva obiectiv.
FECIOARELE care se iau după par­te­ner ar putea să ajungă să se certe cu ci­neva din familie, din pricina unei decizii. Cereți date precise, altfel s-ar putea să vă dumiriți de abia de luni încolo, că fiecare se referea la alt­ceva și că divergențele nu și-au avut rostul.
SĂGETĂTORII cei temperamentali ar trebui să încerce să-și țină în frâu nervii, pentru că ar putea să-i rănească inutil pe cei din familie. S-ar putea să vă supărați desco­pe­rind că cineva de acasă v-a spus un neadevăr, dar situația nu se rezolvă cu un scandal.
PEȘTII ar face bine să se abțină de la bă­u­tură în weekend, căci efectele pot fi deo­sebit de puternice. La fel se poate în­tâm­pla și dacă luați un calmant sau un somnifer. Dacă vă întâlniți cu persoane care vă cunosc șefii, nu-i vorbiți de rău, căci le-ar putea ajunge la urechi.