Săptămâna 20-26 aprilie

Tana Rosca
Vineri, Soarele intră în zodia Taurului, ceea ce ne oferă ocazia să le urăm tuturor na­ti­vilor semnului "La mulți ani". Se anunță cu ade­vărat bun anul lor, pentru că începe într-o vineri, zi gu­ver­nată de Venus, iar Venus se găsește în Taur, pe care îl guvernează. Dar și pentru restul zodiilor este un semn bun, în special în privința dobândirii unor venituri în plus. Planeta puterii și a lucru­ri­lor as­cunse, Pluton, în Capricorn, por­nește în miș­carea sa retrogradă anuală, începând de luni. Timp de aproape o jumătate de an, el ne va pune la în­cercare discernământul în privința investițiilor ma­teriale și emoționale. Aspectul său pozitiv, cu Ju­piter, tot retrograd, în Scorpion, ne ajută să facem o listă de priorități și să renunțăm la in­ves­tițiile care nu au dat rezultatele scontate. Miercuri, micul benefic Venus pleacă din Taur și vine să îi răsfețe pe veșnicii copii, Ge­me­nii. E o po­ziție bună pentru activități comerciale, dar nu de an­vergură, pentru colaborări ocazionale, care ape­lează la creativitate și pentru idile efemere.

Semnele cardinale:

Berbecii,
care au de finalizat documente financiare, o fac sub cele mai bune aus­picii până marți inclusiv. De miercuri, puteți începe negocieri de natură comercială.
Racii fac bine dacă își planifică ieșiri cu amicii, de preferință la concerte, teatre sau alte evenimente culturale, până marți in­clusiv. S-ar putea ca mai încolo să aveți mai puțin timp pentru ei, mai ales că, de luni, par­te­nerul de cuplu sau de afaceri vă solicită mai mult.
Balanțele au posibilitatea de a-și con­solida o afacere, ba chiar pot folosi un excedent, care ar putea apărea până marți, ca să o extindă. Elevii și studenții zodiei se pot evidenția de marți încolo, ori pot întreprinde o călătorie de studii în străinătate.
Capricornii privesc înapoi și bine fac. Veți putea servi drept model de cei care nu dispun de experiența și cu­noștințele dvs. E posibil ca această postură să vă facă mai multă plăcere decât vă imaginați.

Semnele fixe:

Taurii
, binecuvântați încă până marți de prezența reunită a Soarelui și a lui Ve­nus în semnul lor, ar trebui să se lase în voia plă­ce­rilor vieții. În felul acesta, veți avea o privire proas­pătă pentru a depista ocaziile de câștig.
Leii sunt pe val, în carieră. Eforturile dvs. sunt apreciate drept creative, dar de marți începând, prea multă ambiție vă poate atrage mai degrabă suspiciunea șefilor. E un interval potrivit pentru a vă examina sănătatea și a aduce îmbunătățiri.
Scorpionii ar trebui să se lase răsfățați din plin de partenerul de cuplu, în week­end. Altfel s-ar putea să mai aveți de așteptat un an până când să mai aveți parte de atâta romantism. Dar și celelalte relații merg bine. Ar fi o idee bună să reînnoiți anu­mite contacte.
Vărsătorii aleg bine dacă se văd cu fa­milia, la sfârșitul săptămânii. Legă­tu­rile de familie se pot reîmprospăta. În plus, inamicii dvs. din culise își pierd din putere și influență. De marți încolo, Vărsătorii liberi ar putea să se îndrăgostească.

Semnele mutabile:

Gemenii
se simt mai obosiți și le-ar prii un sfârșit de săptămână liniștit. Dacă to­tuși vreți să ieșiți, e bine să o faceți pen­tru îngrijire corporală. Veți avea parte de destulă agitație plăcută, după ce Venus intră, marți, în sem­nul dvs.
Fecioarele mai au timp, până marți, să se remarce în ochii publicului prin ceea ce știu. O poveste de iubire din trecut poate redeveni actuală, începând de luni.
Săgetătorii au tendința de a mânca prea mult, pe final de săptămână. Vă simțiți bine, dar kilogramele dobândite acum sunt greu de dat jos. Din fericire, partenerul de cuplu vă găsește în continuare atrăgători.
Peștii au de profitat în urma întâlnirilor cu rudele, amicii sau vecinii, până marți. Începând cu această zi, vă veți dedica mai degrabă acțiunilor de familie și înfrumusețării ca­sei.