"Un produs cu adevărat eficient pentru imunitate: TELOM-R"

Cititor Formula AS
Vreau să mulțumesc "Formulei AS", pentru că din această revistă am aflat despre un produs cu ade­vărat eficient pentru imunitate.

L-am testat toam­na trecută, când am avut o bronșită foarte puternică, apărută după o oboseală îndelungată. Când am văzut că răcesc, greșeala mea a fost că nu m-am tratat deloc. Așa că am început să mă confrunt cu o tuse pro­ductivă, apoi devenită seacă și din ce în ce mai supă­rătoare. Mi-am făcut curaj și am sunat la un nu­măr din "Formula AS", pentru produsul despre care vă spuneam: TELOM-R. După doar 3 zile de admi­nis­trare, nu mai tușeam aproape deloc.
Nu mi-am imaginat că o să aibă efect și asupra psihicului, dar așa a fost. În vremea asta, aveam și o perioadă grea la serviciu, eram obosită, stresată. După o săptămână de tratament, deja dormeam mai bine, eram mai calmă și mai optimistă. Efectul mi-a fost confirmat și de un cunoscut, care este cadru mi­litar, și în urma unui accident vascular cerebral a rămas paralizat pe o parte și cu o depresie anxioasă puternică. După 2 săptămâni de cură, l-am văzut zâmbind pentru prima oară după mai bine de un an. TELOM-R i-a calmat stările de frică și, nu în ulti­mul rând, a început să se miște mai ușor, să poată face munci ușoare. Acum se poate deplasa singur pe stradă, nu îi mai este frică să meargă în public și se recuperează foarte bine. Ce s-a întâmplat cu omul acesta este aproape un miracol. Mulțumesc!
DANIELA DINU (37 ani) - Brăila, tel. 0722/39.61.88

TELOM-R este produs de firma DVRPharm. Îl pu­teți găsi în farmaciile sau în magazinele naturiste, ori puteți să-l comandați la tel. 0736/270.998 sau pe internet - www.dvrpharm.ro