"Produsele primite mi-au prelungit și mie, și mamei mele, viața"

Cititor Formula AS
Dragă redacție,

Îmi este greu să decid cui să aduc mulțumirile mele prima dată, redacției, sau d-nei dr. Angela Himovith, dar eu vă mulțumesc amândurora...
Povestea mea a început în urmă cu mult timp, când, la doar 32 de ani, am fost diagnosticată cu cancer la colon, la numai câteva săptămâni după ce mama mea fusese operată de cancer ovarian. Fiică de preot fiind, nu am putut primi ușor cele două traume, credința cu care tatăl meu intra în biserică era așa de mare, încât nu puteam să cred că Dum­nezeu ne-a uitat. Mamă a unei fetițe de câțiva ani­șori, mintea nu mă lăsa să mă gândesc la boala mea și a mamei, mă gândeam tot timpul ce se va întâm­pla cu fetița mea, care va rămâne orfană. Mergând abătută de la spital către casă, de la unul dintre chioș­curile cu ziare, am cumpărat "Formula AS", unde, printr-un noroc pe care îl cred trimis de la Dumnezeu, aveam să o întâlnesc pentru prima dată pe această minunată doamnă dr. Angela Himovith. A doua zi primeam produsele naturale, care mi-au prelungit viața atât mie, cât și mamei mele, Maria.
Pentru acest motiv am ținut să vă scriu și să vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-ați dat și, în același timp, îi mulțumesc d-nei dr. Himovith și colectivului cu care lucrează.
Vă doresc multă sănătate!

LIVIA