Săptămâna 8-14 iunie

Tana Rosca
Prieteniile sunt puse la încercare tot mai mult pe parcursul acestui interval. E greu de specificat o cauză, scenariul și regia situațiilor care se ivesc: au fost puse la punct de destin. Probabil că n-ar trebui să ne bazăm prea mult pe prieteni, pentru că, odată dezmăgiți, va fi greu să depășim mo­men­tul. Sau se poate ca noi să ne grăbim cu pro­mi­siuni pe care n-avem cum să le onorăm. Un alt sfat care ne poate fi de folos acum este să evităm să asociem prietenia cu banii. Sub orice formă. Lu­na nouă din Gemeni, care se întâmplă miercuri, ne limpezește mintea și ne ajută să fim mai puțin subiectivi în relații de orice fel. Mercur, planeta comunicării, intră însă miercuri în Rac, deci nu vom cădea în cealaltă extremă, cea de a fi prea detașați. De joi încolo, micul benefic Venus intră în Leu, de unde îndulcește loviturile sorții.

Semnele cardinale

BERBECII
au parte de vizita Lunii în semnul lor, vineri și sâmbătă, deci își doresc în primul rând apropierea familiei și mâncare bună. E mai bine așa, pentru că relațiile sociale sunt fragile până miercuri, când Luna nouă vine să le primenească.
RACILOR, micul benefic Venus le stă alături până miercuri, inclusiv. Atrageți oameni plăcuți în viața dvs. și puteți să încheiați și parteneriate favorabile până atunci, mai ales dacă v-ați născut către finele zo­di­ei. Un proiect bănesc nou poate apărea după Luna nouă.
BALANȚELE care au depășit un punct critic în relațiile cu șefii pot începe să se relaxeze, iar cariera dvs. poate să se dez­volte într-o direcție bună. Cei care por­nesc în vacanță după Luna nouă de miercuri pot spera la un sejur plăcut.
CAPRICORNII gândesc în perspectivă re­lația de cuplu sau de asociere. Sem­na­lele care vă vin sunt pozitive, dar nu nea­pă­rat obiective. Ascultați-vă partenerul cu atenție de marți încolo și veți înțelege în ce direcție bate vân­­tul. O investiție ofertantă se poate ivi de miercuri.

Semnele fixe:

TAURII
sunt puși la încercare, atât în privința casei și a legăturilor familiale, cât și a statutului social la care aspiră. Acestea merg cumva mână în mână, iar tensiunile care apar, mai ales de miercuri încolo, pot afecta toate aceste laturi ale vieții dvs.
LEII își pun o mulțime de întrebări cu privire la menirea lor. Se pare că nu mai sunteți în acord cu cine ați fost în ultimii 18 ani. Schimbările care se impun pot apă­rea în viața dvs., mai ales prin prisma parte­ne­ria­tului de cuplu sau de asociere.
SCORPIONII se frământă în le­gă­tură cu o situație conflictuală cu un băr­bat din familie sau cu probleme privind reparații radicale pe care le necesită locuința. Nu vă grăbiți, rezolvarea acestor chestiuni devine mult mai simplă de joi încolo.
VĂRSĂTORII au dificultăți în a-și controla impulsivitatea, pentru că Marte în semnul lor îi confruntă cu tot felul de situații predestinate. Testul pentru dvs. este să vă păstrați autocontrolul și atunci când vă vine să luați foc. Totul devine mai ușor de suportat de joi.

Semnele mutabile:

GEMENII
au ocazia să lase în urmă tot felul de probleme afective și familiale care s-au adunat în psihicul lor de un an de zile încoace, ca urmare a Lunii noi care se petrece în semnul lor. În acest interval, ar fi indicat să nu șofați și să nu vă certați cu cei din anturaj.
FECIOARELE s-au tot sfătuit cu pri­e­tenii cu privire la locul lor în societate. Veți avea mai mult curaj să dați tonul pentru anumite activități de grup, de miercuri.
SĂGETĂTORII sunt supuși riscurilor unor accidente la drum. Deci nu este o perioadă bună să călătoriți, mai ales dacă sunteți dvs. la volan. Și cei care au examene pot intra în conflict cu profesorii. Calmul și atenția la detalii vă feresc de forma acută a problemelor.
PEȘTII se preocupă de copii și de casă până marți, inclusiv. Cei liberi sunt tentați să intre într-o relație, dar, dacă vă declarați sentimentele prea devreme, adică până miercuri, s-ar putea să regretați, pentru că la orizont se mai profilează niște întâlniri cu personaje tentante.