Dați iama, cât e sezonul lor!

Iulia Vlad
Cine ține la siluetă vara e bine să aibă mereu pe masă far­furia plină cu cireșe.

Fructele rubinii sunt bogate în substanțe care stimu­lează arderea grăsimii și eliminarea apei în exces. Fiind pline de fibre și cu puține ca­lorii, ele țin de foa­me și vă ajută să slăbiți fără suferință.

Dieta 1. Con­su­mați doar cireșe, 2-3 zile pe săptămână. În afară de ele, beți ceai și cafea ne­îndulcite. Apă se reco­mandă să beți cel puțin 2 litri.

Dieta 2. În sezonul cireșelor, în­locuiți o masă pe zi cu cireșe, de pre­ferat masa de prânz. În timpul acestei cure, masa de seară trebuie să fie "la jumătate", fără pâine sau paste.

Dieta 3. Consumați timp de 2 săptămâni cireșe, de două ori pe zi. Reduceți celelalte mese și excludeți pâi­nea, pastele, alimente cu zahăr, grase sau prea să­rate.

Dieta 4. Co­dițele cireșelor, prin efectul lor diuretic, sprijină slăbitul. Se poate face cură cu ceai de codițe de ci­reșe, în paralel cu una din dietele de mai sus. Fierbeți două mâini de codițe de cireșe într-un litru de apă, timp de 5 minute. Lăsați lichidul acoperit 15 minute, apoi stre­curați. Se beau 3-4 căni pe zi.