Cazuri de extremă urgență

Cititor Formula AS
"În comuna noastră se introduce canalizarea. Aș vrea să beneficiez și eu de acest avantaj"

Subsemnatul Roman Lică, din comuna Ră­cășdia nr. 87, județul Caraș-Severin, mă adresez dumneavoastră cu rugămintea de a mă sprijini material, pentru a-mi îmbunătăți condițiile în care trăiesc. În urma unui accident de coloană, am gradul I de handicap cu însoțitor, și mă de­pla­sez foarte greu. Trăiesc într-o casă veche, cu WC-ul în curte, departe, ceea ce reprezintă pentru mine un chin. Iată de ce, acum, când în comuna noastră se introduce canalizarea, aș vrea să beneficiez și eu de acest avantaj. Din păcate, sunt om sărac și costurile mă depășesc.
Pentru dovedirea stării mele de sănătate anexez ieșirea din spital și certificatul de handicap. Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate găsesc înțelegere la dvs. O cameră de baie în casă ar fi pentru mine un vis. Pentru orice informație pot fi contactat la tel. 0767/79.97.69.
ROMAN LICĂ - com. Răcășdia nr. 87, jud. Caraș-Severin, cod 327315

"Viața mea și-a lui Dragoș e plină de lacrimi și suferință"

Doamnă director Sânziana Pop,
Ne-ați mai ajutat o dată și vă mulțumim foarte mult, din suflet. Vă mulțumim, și de aceea acum vă cerem din nou ajutorul.
Doamnă Sânziana Pop, am și eu un băiețel, pe nume Condescu Dragoș-Sorin Valentin, care suferă de o boală cruntă, meduloblastom (cancer la cap), hidrocefalie și tetrapareză spastică. În anul 2012, a fost operat la cap, la spitalul Bagdasar, apoi a urmat tratament cu citostatice, 23 de cure, la I.O.B. Alexandru Trestioreanu, de la Fundeni. Am fost cu el și în Ungaria. De la operație, Dragoș nu mai merge în picioare, stă în scaun cu rotile, este elev în clasa a II-a și mă duc cu el la școală cu căruțul. Stau cu el până la termi­narea orelor. Își dorește nespus să meargă la școa­lă, să se joace și el cu copiii, mă întreabă mereu când va putea merge în picioare, ca să poată să alerge... Merg cu el mereu la clinici de recuperare, la București, pentru analize, ecografii. Acum, în iulie, trebuie să îi facem RMN la Spita­lul Regina Maria. Dragoș nu are voie să mănânce orice fel de mâncare, are regim, nu are voie să ia orice medicamente. Băiatul mai are încă 5 frați. Noi locuim într-un sat uitat de lume, un sat sărac. Tatăl lui Dragoș nu lucrează, pentru că la noi în sat nu sunt autobuze, să poată să facă naveta, suntem foarte departe de oraș.
Doamnă director Sânziana Pop, viața mea și a lui Dragoș a fost numai prin spitale, e plină de lacrimi și suferințe, vă rugăm din suflet să ne aju­tați. Aș vrea să-i cumpăr o bicicletă electrică, care este foarte scumpă, ne-ar fi de mare ajutor, nu aș mai merge cu el cu căruțulla școală, de acasă până la școală facem o oră.
Noi vă mulțumim din tot sufletul și punem toate actele la scrisoarea noastră.
Am deschis cont la B.C.R. Constantin Brâncoveanu, sector 4, București, pe numele Condescu Aniana, cont în lei: RO95RNCB0746119449060001, cont în Euro: RO49RNCB0134119449060001.

CONDESCU ANIANA - com. Secu, sat Comănicea, jud. Dolj, tel. 0756/33.30.50, 0754/78.26.80