Cititorii mulțumesc pentru ajutor

Cititor Formula AS
"Mă rog la Dumnezeu pentru toți cei care m-ați ajutat"

(Scrisoarea: "Aș vrea să-i pun fetiței mele, pe masă, un cozonac", F. AS nr. 1310)

Stimată Sânziana Pop,
Mă numesc Ureche Nicoleta-Mariana și vă aduc mii de mulțumiri pentru ajutorul primit de la fundația "Formula AS" și mii de mulțumiri citi­torilor revistei "Formula AS", pentru ajutorul acor­dat fetiței mele. Cu sprijinul dvs., al tuturor, am izbutit să-i fac rost de mâncare, medicamente și să-i plătesc spitalizarea.
Eu mă rog la Dumnezeu pentru toți oamenii care m-au ajutat, pentru sănătatea și fericirea lor. Iată lista binefăcătorilor noștri: Fundația "For­mu­la AS", Ghinea N., Mutsan N., Flamind D., Lupu M., Tonță C., Groth I., Ionescu T., Doboș O., Udrea A., Buldum S., Ștefan M., Crișan D. C., Iorga Gh., David D. I., Marinescu Z., Becea Decebal.
În caz că există cineva care ar mai dori să ne ajute, am deschis cont la banca BRD Pitești, IBAN RO19BRDE030SV47557610300, titular cont Ureche Nicoleta-Mariana. Adresa mea este ur­mă­toarea: URECHE NICOLETA-MA­RIANA - com. Rătești, sat Rătești, nr. 199, jud. Argeș, tel. 0755/38.16.21.
Vă mulțumesc.

"Sunteți cu adevărat îngeri"
(Scrisoarea: "Aproape am orbit, stând la lumina candelei", F. AS nr. 1307)

Stimată și mult iubită doamnă director Sânziana Pop, dragă redacție, iubiți cititori,
Mă numesc Angheluță Elena și țin să vă mulțumesc din tot sufletul pentru ajutorul pe care l-am primit prin intermediul revistei dvs. (revista mea de suflet) și pentru că ați fost alături de noi, în cele mai cumplite clipe de suferință.
Dumnezeu să vă binecuvânteze! Sunteți cu adevărat niște îngeri făcători de bine, pentru cei care au nevoie de a supraviețui.
Vă mulțumim pentru tot ce faceți, mulțumim din toată inima celor care ne-au ajutat! Bunul Dumnezeu să vă ajute să aveți sănătate și lumină în suflet.
Cu toată dragostea și lacrimi de mărgăritar,
ELENA ANGHELUȚĂ și mama MARIA - str. Națională nr. 44, bl. 44, sc. C, ap. 44, loc. Ovidiu, jud. Constanța