"Sufăr de acnee"

Cititor Formula AS
"Ajutați-mi fiul! Are cancer la hipo-faringe"

Dragă "Formula AS",
Vă scrie o mamă disperată, care mai speră că poate să-și salveze fiul. Băiatul meu, în vârstă de 50 de ani, s-a îmbolnăvit de această boală cum­plită (cancer) în anul 2014. Din acel moment, a urmat toate tratamentele recomandate - radiote­ra­pie (40 de ședințe), concomitent cu citostatice. O perioa­dă de 2 ani a fost bine, după care boala a recidi­vat. Alte citostatice, alt chin. După un an și ju­mătate, altă recidivă, din nou citostatice, care n-au mai ajutat cu nimic. Tumora este localizată pe hipo-faringe și este inoperabilă. Ultimele citosta­tice le-a terminat în aprilie 2018. Singurul lucru bun (dacă se poate numi așa), este faptul că nu a făcut metastaze la niciun or­gan. El manifestă greutate mare la înghițire și acuză și dureri. Am fost la tot felul de doctori în Bucu­rești și ni s-a recomandat Clinica Ametyst, pentru un tratament de radio­tera­pie, care costă aproape 10.000 euro. Familia sa tră­iește din­tr-o pensie de 500 lei (pensie de boală) și un sa­lariu al soției minim pe economie. În tot acest timp, a făcut (cu acordul oncolo­gului) două cure complete cu un preparat de aloe cu miere și un altul cu o tinctură de buxus - fără re­zultate. Acum a înce­put o cură cu un preparat pe bază de spânz. Vă rog din tot sufletul, aju­tați-mă să-mi salvez copilul! Nu este consumator de al­cool și tutun și este și credincios. Un om care citește foar­te mult și de o noblețe rară.
Vă mulțumesc tuturor și, îna­inte de toate, întregii echipe a "Formulei AS", pe care o posed în colecție de la pri­mul număr! Dumnezeu să vă răs­plătească pe toți!
ROXANA - Focșani

"Fiul meu a fost operat de cancer testicular"

Vă scriu pentru a vă cere ajutorul în urmă­toarea problemă: fiul meu, în vârstă de 28 de ani, a fost operat acum trei luni de o tumoră mixtă testiculară. A făcut chimioterapie, apoi ra­diote­rapie, tratamente pe care le-a suportat cu greu. Aș vrea să-mi recomandați un tratament naturist pen­tru a-și reveni după aceste proceduri și să-mi spu­neți cum am putea împiedica o recidivă a bo­lii. Vă mul­țumesc și aștept un răspuns în revistă.
RALUCA G.

"Mi s-a propus extracția tuturor dinților! Ce să fac?"

Bună ziua, am speranța să primesc un sfat de la dvs., am mare nevoie de el. Iată care este problema mea: la analize am fost depistat cu fi­brinogen 625 mg/dl (max ad­mis 400 mg/dl) și proteina C reactivă pozitivă. Am făcut investigații la plămâni, inimă, organele interne, neurologie, ORL, stomac. Sin­gura cauză posibilă identificată a fost o infecție cronică la rădăcina din­ților și la gingii, motiv pentru care mi s-a propus extracția tuturor dinților. Starea mea de sănătate este bună, fără dureri sau suferințe, in­clu­siv la dinți.
Rog cititorii ca­re cunosc tratamen­te alopate sau natu­riste pentru norma­lizarea nivelului celor doi parametri menționați și care să mă scape de ex­tracția tuturor din­ților, să mi le reco­mande prin revista dvs. Orice alt sfat este și el binevenit. Cu mulțumiri,
SIMEON I.

"Bunicul a ajuns la a patra operație de hernie inghinală"

Dragi cititori, vă rog să mă ajutați cu un sfat. Bunicul meu, în vârstă de 71 de ani, a făcut până acum trei ope­rații de hernie inghinală și acum i s-a propus a patra intervenție chirurgicală. Opera­țiile au fost reușite, am fost foarte mulțumiți de medici, problema este că organismul bunicului nu tole­rează corpurile străine - respectiv plasele care i-au fost puse. La scurtă vreme după operație, bu­ni­cul începe să sufere de arsuri insu­por­tabile în ab­domen, care coboară și în picioare. Vă rog din su­flet să ne ajutați cu tra­tament (na­tu­rist, homeopat) care să-i ajute or­ga­nismul să tolereze plasele. Vă mulțu­mesc din suflet.
MIHAI T.

"Am reflux gastro-esofagian și pilor spastic"

Vă scriu cu rugămintea să mă ajutați cu un remediu pentru boala de care sufăr. Am fost diagnosticată en­doscopic cu reflux gastro-esofagian, pilor spastic persistent, stomac cu hiperemie parcelară antra­lă. Simt în permanență un nod în gât, care urcă și coboară pe esofag. Când mănânc sau beau apă, orice aș în­ghiți vine înapoi și mă înec. În plus, am întruna eruc­tații, ca și cum aș înghiți aer, chiar și noaptea. Trebuie să mă ridic din pat și să mă for­țez să dau aerul afară, altfel simt că explodez. Sto­macul și intesti­nele fac zgomote și câteodată mă balonez. Le mulțu­mesc anticipat cititorilor și spe­cialiștilor care îmi vor da un sfat.
SILVANA

"Sufăr de incontinență urinară și vezică neurogenă"

Dragi specialiști ai revistei, vă rog să mă aju­tați cu un tratament naturist pentru inconti­nență urinară și vezică neurogenă spastică. Am 51 de ani și sufăr de mult timp de această boală, care se mani­festă prin dureri greu de suportat, atât la um­plerea vezicii urinare, cât și după golire. Urinez foar­te, foarte des. Am făcut trata­ment cu Drip­tane, aproape doi ani, fără niciun rezultat. Îi rog și pe cititorii care s-au confruntat cu această boală să-mi spună ce tra­tament au urmat și cu ce rezul­tate. Vă mulțumesc foarte mult.
MARIAN - Iași

"Sufăr de acnee"

Chiar dacă am 24 de ani, încă am probleme cu tenul: acnee, puncte negre, iritații... Dacă există un tratament naturist la îndemâna dvs., care m-ar putea ajuta, aș dori să îl aflu. Vă mulțumesc.
LAURA - Brăila