Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Pisici

• Dăruiesc două pisicuțe în vârstă de 3 luni (una cu blănița tricoloră) și o alta de 5 luni (blăniță predominant albă), deparazitate și educate la litieră. LUIZA (tel. 0737/46.73.20)


Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola oferă spre adopție pisici și căței, foarte frumoși, buni, nimeriți pentru a înfrumuseța viața iubitorilor de animale, astfel:

Pisici

• Mia este o pi­sicuță de aproximativ un an, cu blănița fru­mos colorată (masca căpșo­rului, o parte din spate și codița ma­ro­nii, iar pieptuțul, bur­tica și lăbuțele albe). Foarte prietenoasă chiar și cu cățeii, torcă­cioasă, educată la litieră, vaccinată, sterilizată și cu carnet de sănătate - abia așteaptă să-și găsească un loc stabil într-o familie.

• Snow are aproximativ 2 luni. Este ca un pufuleț delicios și, deși este mititică, a învățat imediat să folosească litiera. Este simpatică, veselă, prietenoasă, încă nu a fost sterilizată și i s-a făcut primul vaccin. Cine vrea s-o adopte o găsește la K.K.


Căței

• Mike este un băiețel de un an, de talie medie spre mare, cu blănița neagră, ca un co­șar. Vesel, jucăuș, cu­rios și foar­te inteli­gent, este so­­cia­bil cu oamenii și cu cei­lalți căței, și nu a învățat încă să meargă în lesă sau să-și fa­că nevoile afară. Are carnet de sănătate, este cas­trat, vaccinat, înregistrat și micro­cipat.

• Ella, su­rioa­ra lui Mike, are și ea un an, tot de ta­lie me­die spre ma­re, iar blănița este ai­do­ma lui Mike, tot nea­­gră. Foarte vese­lă, jucă­ușă, calmă, se împrietenește imediat cu orice alt ani­mă­luț și e foarte obișnuită cu prezența oame­ni­lor. Nici ea nu este încă educată să meargă în lesă, este sterilizată, vaccinată, microcipată și va fi oferită spre adopție cu carnet de sănă­tate.

• Gretel este o cățelușă cu vârsta de un an, de talie medie, tare liniștită și cumin­țică, cu codița foarte mică (aproape de­loc), cu blă­nița roș­cățică. Ste­rili­za­tă, vac­ci­na­tă, cu car­net de sănă­tate și mi­cro­cipată, este în aș­teptarea unei per­soane care s-o adop­te și s-o iu­bească pentru bunătatea ei.


• Jonny e un cățel în vârstă de 11 luni, ti­mid cu persoanele pe ca­re nu le cu­noaște, dar odată ce își dă seama de bu­nele intenții ale per­soanei din fa­ța lui, devine cel mai bun prieten! Și el este castrat, vaccinat, micro­cipat și va pleca spre noii lui stăpâni cu carnet de sănătate.


Kola Kariola vă așteaptă să sunați pen­tru adopții la tel. 0727/96.68.46. Fiecare ani­mă­luț va pleca spre viitoarea lui familie vac­cinat, microcipat, înregistrat și sterili­zat/cas­trat, în funcție de vârstă și neapărat cu con­tract de adopție.