Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Căței

• Numele meu este Codiță. Sunt negru cu burtica albă și am șase luni. Mama mea este o cățelușă simpatică, am cres­­­cut alături de ea. Acum sunt însă suficient de mare să-mi fac un rost în viață. Îmi caut o lo­cuință nouă, cu stă­pâni iubitori de câini. Îmi pla­ce mult să mă joc, sunt pri­e­tenos și in­teligent. Prefer curțile, pentru că sunt de talie medie și probabil voi mai crește. Vorbesc și limbi străine: cuțeasca și câi­­neasca. Hami-hami! este salutul meu pre­ferat. Abia aștept să-mi cunosc noii stăpâni, preferabil din Bucu­rești sau împrejurimi. Relații la MARIA - tel. 0744/37.32.72

• Ofer pentru adopție cățeluși în vârstă de 3 luni și jumătate, metis Ciobănesc Alsacian cu Ciobănesc Mioritic, drăgălași, inteligenți, ideali pentru pază și companie. Sunt vac­cinați și deparazitați. D-l FLORESCU (Tel. 0723/46.32.34)


Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola oferă spre adopție pisici și căței, foarte frumoși, buni, nimeriți pentru a înfrumuseța viața iubitorilor de animale, astfel:

• Ella are un an, este de ta­lie me­die spre ma­re, iar blănița ei este nea­­gră. Foarte vese­lă, jucă­ușă, calmă, se împrietenește ime­diat cu orice alt ani­mă­luț și e foarte obiș­nuită cu prezența oame­ni­lor. Nu este încă educată să meargă în lesă, este sterilizată, vaccinată, microcipată și va fi oferită spre adopție cu carnet de sănă­tate.

• Gretel este o cățelușă cu vârsta de un an, de talie medie, tare liniștită și cumin­țică, cu codița foarte mică (aproape de­loc), cu blă­nița roș­cățică. Ste­rili­za­tă, vac­ci­na­tă, cu car­net de sănă­tate și mi­cro­cipată, este în aș­teptarea unei per­soane care s-o adop­te și s-o iu­bească pentru bunătatea ei.

Kola Kariola vă așteaptă să sunați pen­tru adopții la tel. 0727/96.68.46. Fiecare ani­mă­luț va pleca spre viitoarea lui familie vac­cinat, microcipat, înregistrat și sterili­zat/cas­trat, în funcție de vârstă și neapărat cu con­tract de adopție.

Solicitări

• Caut un binevoitor care ar voi să-mi dăruiască un pui de Setter sau orice alt puiuț pe care să-l primesc cu toată dragostea în casa mea! Am avut până de curând un astfel de cățel care, din păcate, m-a părăsit în urma unor complicații de sănătate, iar eu nu îmi mai pot reveni în fire de durere. Locuiesc în Azuga și tot ceea ce pot promite este ca viitorului cățeluș să-i acord toată dragostea și atenția de care sunt în stare. CRIS PREDA, tel. 0720/56.21.97


Animale pierdute

• Am pierdut-o în ziua de 27 iunie a.c., în zona Po­lonă (Do­ro­­banți), pe Olli, o că­țe­lușă de talie me­die, slă­buță, blân­dă și fri­coasă, în vârstă de 10 ani. Are cu­­loarea bej deschis, pi­cio­rul drept din spate este negru pe interior, și botul ne­gru. Este mi­cro­ci­pată. Ofer 500 euro re­compensă! CRIS­­TINA - tel. 0723/21.98.78