Cazuri de extremă urgență

Redactia
"În perioada armatei, și-a pierdut un picior. Ajutați-l să-și poată cumpăra o proteză"

Dragă redacție,
Numele meu este Dumitrescu Elena și locuiesc în orașul Târgoviște. Revista "For­mula AS" îmi este familiară, pentru că nu îmi lipsește din casă de la apariția ei.
Vin cu o rugăminte care nu se referă la mine, ci este vorba despre un domn pe nu­me Oprescu Haralambie Felix, în vârstă de 40 de ani, din comuna Buciumeni, sat Valea Leurzii, județul Dâmbovița, care - în timpul stagiului militar a făcut o infecție la un picior, fiindu-i amputat. După o anu­mită perioadă, a primit o proteză, care din cauza faptului că desfășoară activități în gospodărie, s-a defectat. Necazul este că nu-și poate face alta, deoarece nu se înca­drea­ză în perioada de 4 ani în care se poa­te depune alt dosar pentru finanțarea altei proteze, iar costurile pentru reparația ei sunt foarte mari.
Domnul Oprescu nu are venituri, deoa­rece satul unde locuiește este unul izolat și nu are posibilitatea de a se angaja, bene­ficiind doar de pensia aferentă gra­dului II de handicap. De asemenea, trebuie să men­­ționez că are familie, soție și două fetițe, eleve la ciclul primar.
Vă scriu aceste rânduri, în speranța că se găsește vreo firmă care să îl ajute cu re­pararea protezei sau să îl sprijine financiar.
Vă mulțumesc anticipat!
OPRESCU HARALAMBIE FELIX - sat Valea Leurzii, comuna Buciumeni, județ Dâmbovița, tel. 0765/01.41.35


SOLICITARE

Sunt Gheorghe din Arad și doresc o familie sau persoană care să locuiască la țară și să aibă grijă de o mică gospodărie. Vă mulțumesc anticipat! Vă iubesc!
VULTURU GHEORGHE - str. Plopului nr. 61, Arad, tel. 0754/81.67.30