Săptămâna 14-20 septembrie

Tana Rosca
Luna în creștere ne permite să ne apucăm cu spor de treabă la serviciu sau să găsim remediile cele mai potrivite pentru a ne îm­bu­nătăți starea de sănătate. Până și firile mai in­di­vidualiste se integrează bine în echipă. Prie­tenia și banii n-ar trebui să se amestece, în aceas­tă perioadă, căci se poate ajunge la pier­de­rea amândurora. Putem afla sau chiar dezvălui secrete bine păzite și va fi greu să ne decidem ce să facem cu aceste informații.

Semnele cardinale:

BERBECII
se pot trezi cu insistențe din partea prietenilor care doresc să-i con­vin­gă fie să le ceară bani împrumut, fie să îi atragă într-o afacere. Aspectele astrologice sunt contra. Investițiile făcute deja încep să producă bani poate mai repede decât vă așteptați.
RACII se simt în continuare asaltați de cei din anturaj, care, deși pot fi uneori obo­sitori, se pot dovedi a fi de mare folos în această perioadă. Mai ales în weekend vă pot ajuta să aflați unele lucruri pe care altfel nu le-ați fi știut niciodată.
BALANȚELE care află că se bârfește pe seama lor fac bine dacă nu pun la inimă vor­bele rele, ci se interesează de unde vin. Se poate și ca cineva să dorească să vă deter­mi­ne să vă alăturați unor bârfitori, pentru a vă pârî ul­te­­rior. Poveștile pasionale pot deveni conflictuale.
CAPRICORNII își mai trag sufletul după solicitările ultimelor luni. Ar fi bine să nu vă implicați în chestiuni bănești ală­turi de prieteni și să vă feriți de orice speculații, in­clu­siv de jocurile de noroc. Sfaturile prietenelor dvs. apropiate vă pot fi deosebit de folositoare acum.

Semnele fixe:

TAURII
care și-au găsit perechea se bucură din plin de atenția acesteia. Alții pot găsi noi parteneri de afaceri cu care se înțeleg bine. Cei care sunt la începutul unei re­la­ții pot ezita între persoana nou întâlnită și o prie­tenie cumva mai ambiguă.
LEII își pun o serie de întrebări ma­jore începând cu scopul lor în viață, dacă au ales cariera potrivită, ce fel de parte­neri atrag... Bine vă merge în familie și nu stați rău nici cu banii.
SCORPIONII se bucură de prezența micului benefic Venus în semnul lor, ală­turi de cea a marelui benefic Jupiter. No­roc cu ei, pentru că altfel, anumite atitudini ale par­tenerului v-ar putea enerva. Așa, vă enervați mai de­grabă pe bărbații din familie.
VĂRSĂTORII, cuprinși de energia lui Marte, pot sări peste cal în relațiile cu ceilalți. Probabil sunteți ferm convinși că aveți dreptate, și ceilalți merită o corecție, dar din afa­ră, lucrurile nu arată așa. Anumite informații pri­vi­legiate vă pot fi utile în privința plasării banilor.

Semnele mutabile:

GEMENII
au de rezolvat multe și mă­run­te în legătură cu gospodăria și/sau fa­milia. Nu încercați să le rezolvați singuri pe toate, fi­indcă s-ar putea vă neglijați problemele profe­sio­nale din acest motiv. Nu fiți prea radicali în expri­ma­rea ideilor, ca să nu treziți antipatii secrete.
FECIOARELE se fac foarte bine în­țe­lese, ajutate de Soare și Mercur în semnul lor, mai puțin vineri. Vina e însă probabil a interlocutorilor dvs., care nu sunt atenți. Aveți mai multă răbdare cu colaboratorii dvs. care greșesc. Nu pot fi toți la fel de pricepuți ca dvs.
SĂGETĂTORII ar trebui să-și ia niște zi­le libere pentru a se destinde, pur și simplu. Nu e vorba des­pre distracția de tip agitat, ci de odihnă activă, dacă vreți. Cei din an­­turaj s-ar putea să vă îndemne la acțiuni aventu­roase, nerecomandabile. Atenție la volan!
PEȘTII au cu totul altă reprezentare de­cât par­tenerul despre realitățile din cuplu. As­cultați ce are de spus, probabil că e mai re­alist decât dvs. E important să discutați, mai ales du­minică. Unii dintre cei care fac parte din cercul dvs. de prieteni vă pot dușmăni în taină.