"Fac infecții urinare repetate cu Klebsiella"

Cititor Formula AS
(Răspuns pentru CRINA, F. AS nr. 1259)

Și fiul meu a suferit de infecție urinară cu bacteria Klebsiella, timp de 24 de ani, în urma unei intervenții chirurgicale la rinichi. A făcut multe tratamente, atât alopate cât și naturiste, fără niciun efect. Apoi, în "Formula AS" am citit despre reali­zările cercetătorilor de la ROMVAC privind com­baterea bacteriilor rezistente la antibiotice (F. AS nr. 1328). Am apelat la d-na dr. Lucica Sima care ne-a trimis tratamentul Imunoinstant. La analizele făcute după terminarea tratamentului nu s-a mai evidențiat prezența bacteriei Klebsiella.
Vă doresc multă sănătate.
(Compania ROMVAC - Voluntari, tel. 0799/31.33.32, 021/350.31.09)
GABRIELA

"Am mâncărimi insuportabile în talpa stângă"
(Răspuns pentru V.R. - Mehedinți, F. AS nr. 1318)


Și eu am avut mâncărimi, dar în palme. Îmi crăpau și mă usturau foarte tare. Au apărut după un eveniment în familie, un deces care m-a afectat emoțional. Am fost la dermatolog și a spus că este psoriazis. Despre tratamentul cu care m-am vin­decat am aflat din "Formula AS", și acum mă simt și eu datoare să-l transmit mai departe. Este vorba despre un tratament naturist, de la d-na Stanciu Georgeta, tel. 0764/90.16.69. Luați legătura cu dânsa și poate vă ajută cum m-a ajutat și pe mine.
Vă doresc sănătate și numai bine!
IOANA

"Visez la un remediu natural pentru cancer la stomac"
(Răspuns pentru IORDACHE V., F. AS nr. 1320)


Vă scriu pentru prima dată și îmi dau acordul să pot fi contactată oricând e nevoie, pentru orice detaliu. Citesc acest ziar din tinerețea mea, și pentru că eu însămi am fost ajutată de un răspuns al unui cititor, nu pot sta nepăsătoare. Vreau să vă spun și să vă mulțumesc toto­da­tă că numai datorită cititorilor dum­nea­voastră am putut să fiu salvată de cancer, aflând de cabinetul "Lacrima Naturii", unde am găsit remediul po­trivit pentru metastazele mele.
Vă recomand să luați legătura cu cabinetul "Lacrima Naturii", tel. 0744/87.01.94, unde doamna dr. Elena S. ține legătura cu profesorul japonez Kohei Homma, specialist în tratamente naturiste în cancer. Ea vă va ajuta cu tratamentul și doza ne­cesară pentru cazul dvs. Este vorba de o substanță extrasă din miceliul tutu­ror ciupercilor terapeutice care dis­trug orice tip de celulă canceroasă.
Cu drag și respect, vă mulțumesc pentru că trăiesc datorită informa­țiilor aflate de la cititorii dumnea­voastră, care au scris despre cabinetul "Lacrima Naturii".
Cu drag,
VIORICA ALBU - Suceava, tel. 0774/90.70.69

"Mi s-a propus extracția tuturor dinților. Ce să fac?"
(Răspuns pentru SIMION, F. AS nr. 1324)


Am căutat în revistele "Formula AS" un tra­ta­ment de care aveam nevoie, dar am găsit și un arti­col care îl poate ajuta pe d-l Simion. Iată ce scrie în revista F. AS nr. 1260 din martie 2017. Un grup de cercetători români de excepție au creat o com­pa­nie ce se numește ROMVAC (tel. 031/824.30.50), care oferă tratamente benefice în parodontopatii, deoarece distrug placa bacteriană patologică de la nivelul gingiilor. D-l Simion să ia legătura urgent cu ROMVAC, pentru un tratament salvator. Poate ne va ține la curent cu rezolvarea situației și pe noi.
Numai așa, prin intermediul revistei "Formula AS", putem afla rezultatele cercetătorilor români. Cei din străinătate au un pas înaintea noastră, ei folosesc deja tratamentele de la ROMVAC.
I.L. - București

"Sufăr de furunculoză. Cum pot scăpa de ea definitiv?"
(Răspuns pentru ROBERT, F. AS nr. 1328)


În cartea sa "Medicină cu plante", domnul dr. Ion Micuț, un reputat medic argeșean, la capitolul "Furunculoză", dă ur­mătoarele indicații:
* Arnică - loțiuni și com­prese cu tinctură diluată sau decoct de flori, frunze sau ră­dăcini, 5-10 g la litru.
* Bănuți - comprese cu decoct (5 minute) de frunze și flori uscate, 150 g la litru.
* Brusture - decoct de rădăcină proaspătă, 200 g la litru, în loțiuni și comprese.
* Ceapă - coaptă în spuză, aplicată pe furuncul, grăbește maturarea.
* Cânepă - cataplasme cu frunze strivite.
* Crin alb - cataplasme cu bulb copt.
* Drojdie de bere - câte 10-20 g pe zi, timp de 8-12 zile; cataplasme calde cu orz fiert, terci cald de făină de orz, fiartă sau borhot de malț.
* Gălbenele - loțiuni și comprese cu infuzie (10 minute) de flori, 30-50 g la litru. Se iau și intern, 2 cești de ceai pe zi.
* Lumânărică - frunze crude fierte în lapte, pentru cataplasme.
* Morcov sălbatic - fructe infuzate 5 minute, 15 g la litru, 2 cești de ceai pe zi.
* Praz - cataplasme cu partea albă, fiartă în apă îndulcită.
* Smochine - fierte în apă sau lapte dulce, sub formă de cataplasme, pentru a grăbi maturarea.
* Săpunariță - comprese cu decoct de frunze, 100 g la litru, sau cata­plasme cu frunze proaspete strivite.
Multă sănătate și însănătoșire grab­nică. Cu stimă,
EMANOIL STERESCU - Curtea de Argeș

"Pe sora mea o chinuie durerile de genunchi"
(Răspuns pentru LAURA - Cluj, F. AS nr. 1328)


Doamnă Laura,
Eu mă numesc Chiriac Petrache, sunt născut în 1936, am lucrat pe toate șantierele din țară și m-am ales cu dureri de picioare și de coloană. Am găsit în farmacie un unguent, se nu­mește Diclosal gel. Îl folosesc de 10 ani și l-am mai recomandat la alți aproape 60 de colegi, prieteni și cunoștințe, care sunt foarte mulțumiți. În prospect scrie pentru ce se folosește: reumatism, lo­vituri, după operație. Costă până la 15 lei.
Vă doresc sănătate. Cu respect,
Moș CHIRIAC

"Am dureri în piept și fac atacuri de panică"
(Răspuns pentru ZOLTAN, F. AS nr. 1329)


1. Am citit scrisoarea și îți spun că eu, din cauza anxietății și atacurilor de panică, am avut mare suferință cu inima, am făcut fibrilații atriale. Te sfătuiesc să mergi la un medic psihiatru, așa cum și eu am făcut. În urma tratamentului recomandat, care a durat 5 luni, am reușit să scap de fibrilații. Ai încredere în medicul psihiatru. Dacă îți va prescrie și Coaxil, să îl iei cu toată încrederea, în ciuda celor ce se scriu despre acest medicament pe internet. Pe mine m-a vindecat și acum am o stare bună.
Multă sănătate!
DINU STELICA MARIA - București

2. Dragă Zoltan, sigur că ai toate motivele să te îndoiești de diagnosticul "atac de panică", pus înainte să se investigheze toate posibilele cauze fizice (somatice). Ți-aș sugera să faci și un consult endocrinologic (uneori, insuficiența suprarenală poate cauza probleme cu ten­siu­nea sau probleme cu hor­monii secretați de tiroidă etc.). Dacă nu cunoști niciun medic, ți-l recomand pe dr. Mamma­dov Emin, de la cli­nica Sa­na­dor din București. Are o abor­dare științifică, vine dintr-un sistem medical străin și sunt convinsă că te va diag­nostica cu competență. Luptă pentru sănătatea ta!
P.S. Cumpără-ți un aparat pentru tensiune (care indică și pulsul) și unul pentru glice­mie. Este bine să-ți măsori acești parametri, atât în mod normal (glicemia se ia în mod normal dimineața, pe nemân­cate), cât și în crize (sau roagă-i pe părinții tăi să te ajute cu măsurătorile). Notează-i împreună cu ora, ca și ora ultimei mese. Urmărește dacă crizele se repetă cam la aceeași oră. Informațiile pot fi importante pentru tragerea unor concluzii.
M.D.

"Mi s-a depistat o formațiune tumorală în colon"
(Răspuns pentru PIA - Deva, F. AS nr. 1331)


Cu o situație similară m-am confruntat și eu, pe când aveam 22 de ani. Trebuie să apelați la un gastroenterolog, să vadă dacă tumora poate fi scoa­să de urgență. La București, la Spitalul Fun­deni, lucrează profesorul Gheorghe Cristian, un gastro­enterolog de excepție. Părerea mea este că numai operația vă poate salva. Cu dragoste,
GABI

"Am mari probleme digestive, cărora nu le găsesc leacul"
(Răspuns pentru ȘERBAN, F. AS nr. 1329)


Utilizați Aloe Vera suc, pe cale internă, pus într-un pahar cu apă, câteva picături în fiecare dimineață, timp îndelungat. Problemele digestive pe care le aveți se vor rezolva.
Cu stimă,
CRISTINA M. - Cluj-Napoca

"Mama nu mai poate merge din cauza poliartritei"
(Răspuns pentru MARIA G., F. AS nr. 1331)


Din anul 2012, o familie din Covasna, la în­demnul unui medic, a dat Statul în judecată pentru a nu fi introdus pe lista medicamentelor compen­sate Roactemra, un medicament ce se găsea în străinătate, iar în România, nu. Singura persoană care i-a ajutat a fost președintele asociației bol­navilor de cancer, Cezar Irimia, care i-a îndemnat să dea Statul în judecată. Acest medicament este acum compensat. Succes!
Cu dragoste,
GABI