Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Pisici

• Caut căsuță provizorie sau definitivă - în Bucu­rești sau prin apropiere - pentru un motan negru, adult, fru­mos, blând, cas­trat. A fost crescut în casă și apoi aban­donat în curtea unui bloc, infectat cu Calci­virus. A fost internat la o clinică vete­rinară o lu­nă de zile, timp în care i s-au făcut teste, analize și tratament cu antibiotic, iar acum starea lui s-a îmbunătățit. Eu nu-l pot lua acasă, am pisici și virusul se transmite. Se oferă lunar mâncărică pentru el, precum și tratament medical ori de câte ori este necesar. Relații la tel. 0741/04.07.84.

• Suntem doi pisoi-frați, motănei, unul griuț și altul tărcat, în căutarea unei familii iubitoare care să ne primească. Am fost găsiți de foarte mici de echipa de restauratori de la biserica de lemn din satul Urși, comuna Popești, județul Vâlcea. După puterile noastre blănoase, i-am ajutat toată vara, dar acum, la încheierea șantie­rului, avem nevoie de o nouă casă. Suntem foarte ju­căuși și afectuoși, și în­cercăm din răs­pu­teri să fim cât mai puțin mof­tu­roși. Am prefera să fim adop­­tați în zona Bucu­­­reș­tiului, ca să fim cât mai aproape de amicii noștri res­tau­­ra­tori. Dacă v-am convins cât suntem de dră­gălași, o puteți suna pe prie­tena noastră Ana, la tel. 0766/43.31.59.



Câini

• Ofer spre adopție cățeluși metis de Cio­bă­nesc Alsacian cu Ciobănesc mioritic, în vârstă de 3 luni, tare drăgălași, ideali pentru pază și companie. Sunt vaccinați și depa­razitați! D-l FLORESCU (tel. 0723/46.32.34)



Animale pierdute

Am pierdut-o în ziua de 27 iunie a.c., în zona Po­lonă (Do­ro­­banți), pe Olli, o că­țe­lușă de talie me­die, slă­buță, blân­dă și fri­coasă, în vârstă de 10 ani. Are cu­­loarea bej des­chis, pi­cio­rul drept din spate este negru pe interior, și botul ne­gru. Este mi­cro­ci­pată. Ofer 500 euro re­com­pensă! CRIS­­TINA - tel. 0723/21.98.78.