"Băiețelul meu are chisturi hidatice pe plămâni"

Cititor Formula AS
"Vreau un leac pentru cardiopatie ischemică"

Dragi cititori, am 81 de ani și am fost diag­nosticat cu cardio­pa­tie ischemică dureroasă, care se manifestă cu dureri pu­ter­nice în piept. Dacă știe cineva vreun leac care să-mi amelioreze aces­te dureri, să-mi scrie pe adresa revistei. Vă mul­țumesc din suflet și să vă ajute bunul Dumnezeu.
LEONTIN D. - București

"Băiețelul meu are chisturi hidatice pe plămâni"

Am un băiețel în vârstă de 5 ani, care a fost diagnosticat cu chisturi hidatice pe plămâni - echinococoză (infestare cu tenie), o boală luată de la animale, extrem de periculoasă la om. Rog atât cititorii, cât și specialiștii cu care colaborați, să mă ajute cu un tratament me­dicamentos sau naturist. Acum băiețelul meu face tratament cu Zentel, dar rezulta­tele sunt nesatisfăcătoare, boala fiind în evoluție. Vă mul­țumesc anticipat.
MARIANA F. - Arad

"Am întruna dureri de cap și stări de vomă"

Am 52 de ani și acum trei ani am fost ope­rată pentru că mi-am rupt piciorul destul de urât într-un accident. De atunci am întruna dureri de cap și stări de vomă. La două-trei ore după micul dejun în­cepe să mă doară capul, amețesc și nu mă liniș­tesc de­cât după ce vomit forțat. Aceste manifestări se repetă de trei-pa­tru ori pe zi. În urmă cu o lună am fă­cut tomografie, endoscopie, ecografie și toate rezul­ta­tele au fost bune. Mi s-a spus că am vezica bi­liară leneșă și puțin strangulată, dar asta nu jus­tifică stările. Căutând pe internet, am aflat că s-ar putea să fie și de la anestezie. Mă puteți ajuta cu un sfat? Vă mul­țu­mesc.
CORNELIA - Galați

"Cum pot scăpa de stafilococul alb?"

Anul trecut am contractat stafilococ alb la nive­lul scalpului (la frizerie). Am făcut o mul­țime de tratamente, dar fără niciun rezul­tat. Am făcut și auto­vaccin, degeaba, boala reci­di­vează. Îmi apar pe cap coșuri dureroase, pline de puroi. Vă rog din suflet, dacă știți un tra­tament pe bază de plan­te, să-mi scrieți pe adresa re­dacției. Vă mul­țu­mesc.
S. T. - București

"La răcirea vremii, soția mea are crampe abdominale"

Vă scriu cu speranța că cineva va citi aces­te rânduri și îmi va oferi o soluție pentru problema soției mele. În fiecare an, când se răcește afară (octombrie-noiem­brie), soția mea, în vârstă de 36 de ani, are crampe foarte puternice în abdo­men, uneori mai puțin seve­re, alteori atroce. Nu știu ce legă­tu­ră poate avea vremea cu starea ei, dar în restul anu­lui nu are aceste manifestări. A făcut tot felul de radio­grafii, endoscopii, ecografii, analize, dar medicii nu au găsit nimic anor­mal și nu i-au reco­man­dat nimic. Nu știm ce putem face să sto­păm apa­riția a­ces­tor crize. Vă ru­găm să ne ajutați cu un sfat, pentru că nu mai știm unde să apelăm în situația aceasta și am dori să preîntâmpinăm o posibilă agravare. Vă mulțu­mesc din suflet și vă felicit pentru revista dvs.
ANDREI T.

"Sufăr de mastoză fibrochistică multiplă"

Bună ziua. Am descoperit de curând revista dvs. și am rămas uimită de solida­ritatea de care dau dovadă cititorii dvs. în fața bolii. De aceea mă gră­besc să vă scriu despre problema mea de sănă­tate, cu care mă confrunt de aproape cinci ani: mastoză fibro­chistică mul­tiplă. Sunt în evidența unui medic la care merg la control de două ori pe an. Am ambii sâni plini de chisturi (care cresc de la an la an). Mi s-a recomandat tratament cu Proges­to­gel și Mastodynon, dar nu mă ajută deloc. Am pus și com­prese cu foi de varză - degeaba. An de an, mi se mă­resc chisturile - 10, 20, 30 mm. În plus, mă dor sânii întruna. Aproape că m-am obișnuit să trăiesc cu du­rerea asta surdă, constantă, dar mi-e teamă ca boala să nu degenereze spre cancer, mai ales că am și ganglionii măriți. Menționez că am 41 de ani. Îmi puteți recomanda un tratament natu­rist? Vă mul­țumesc.
ROXANA M.

"Fiul meu are fața acoperită de veruci plane"

Acum un an, fiului meu, în vârstă de 8 ani, i-au apărut pe lângă ochi niște veruci plane. Am fost cu el la medic și i-a prescris un tratament. Nu numai că verucile nu i-au dispărut, dar acum i-au cuprins întreaga față. A făcut și trata­ment homeo­patic, dar fără niciun rezultat. Vă rog din suflet să mă ajutați cu un tratament împo­triva acestei boli. Cu stimă,
MAGDA - Slatina

"Am virusul papiloma cu risc înalt oncogen"

Mi s-a depistat virusul papiloma, tulpina 31, cu risc înalt oncogen. Am încercat unele trata­men­te naturiste pentru imunitate, dar nu au dat re­zultate. Dacă știe cineva vreun tratament care să mă scape de acest virus, îl rog să mă ajute. Știu că petrolul distilat de 100-150 de grade este foarte bun, dar nu se mai gă­sește. Poate cineva să mă ajute cu un sfat? Vă mulțumesc din suflet și aștept un răspuns pe adresa re­dac­ției. Sănătate și Dumnezeu să vă răsplătească pentru binele pe care îl faceți!
ALEXANDRA - București