Cititorii mulțumesc pentru ajutor

Redactia
"Mi-ați luminat sufletul!"

(Scrisoarea: "Am 72 de ani și sunt maică la Mânăstirea Nămăești", F. AS nr. 1315)

Stimată redacție a revistei "Formula AS",
Mult stimată d-nă directoare Sânziana Pop,
Sunt Maica Justiniana Cocă (Cocă Maria) de la Sfânta Mânăstire Nămăești. Țin să vă mul­țumesc din suflet pentru ajutorul acordat, necesar multor reparații ale casei în care locuiesc în obștea călugărească. Eu sunt datoare să mă rog la Dum­nezeu toată viața mea pentru dum­nea­voastră. Mi-ați luminat sufletul! Mi-ați rămas în inimă mai mult ca părinții și frații mei. M-ați aju­tat foarte mult! Să fiți binecuvântați de Dum­nezeu și de Măicuța Domnului, și de toți sfinții. Nu mai știu cum să vă mai mulțumesc. Eu nu mai sunt în stare să mă rog cât ar trebui pentru dvs.
Doamnă directoare Sânziana Pop și mult sti­mată redacție, momentan mă dor tare picioarele, și nu prea mai pot umbla. Cu acestea, eu închei de scris, și vă sărut cu mult dor și drag,
Maica JUSTINIANA COCĂ - Mânăstirea Nămăești, sat Nămăești, com. Valea Mare Pravăț, jud. Argeș, cod 117805

"Dumnezeu să vă binecuvânteze!"
(Scrisoarea: "Am trei copii și nevasta m-a părăsit. Ajutați-mă să cumpăr o văcuță de lapte", F. AS nr. 1272)


Stimată doamnă director de la "Formula AS",
Mă numesc Ciobanu Flo­­rin, din satul Tătă­rani, co­muna Tătă­rani, jud. Vas­lui. Anul tre­cut, în 2017, cu ajutorul dvs. și al ci­ti­torilor dvs., oa­meni cu suflet bun, am re­u­șit să cumpăr o vacă pentru copii. Sunt di­vor­țat și copiii se află în grija mea. Vă mul­țu­mesc a do­ua oară pen­tru ajutor, pen­tru că am mai primit bani, în contin­uare. Cu toate astea, dacă mai sunt oameni cu inima deschisă care pot să mă ajute, îi rog să o facă. Am nevoie să cumpăr lemne pentru iarnă, sunt foarte scumpe și nu mai reușesc să mă descurc.
Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Multă sănătate și Dumnezeu să vă binecuvânteze!
CIOBANU FLORIN - sat Tătărani, comuna Tătărani, jud. Vaslui

"Am reușit să trag și eu instalația de apă"
(Scrisoarea: "În comuna noastră se introduce canalizarea. Aș vrea să beneficiez și eu de acest avantaj", F. AS nr. 1321)


Subsemnatul Roman Lică din com. Răcășdia, nr. 87, jud. Caraș-Severin, pensionar pe caz grav de boală, gradul I, în vârstă de 62 de ani, și care duc o viață grea din punct de vedere material, vreau să vă mulțumesc pentru că în urma scrisorii pu­bli­­cate în revistă, am fost ajutat atât de dum­nea­voas­tră, cu suma de 2500 lei, cât și de alte per­soa­ne generoase. Cu acești bani, am reușit să trag și eu instalația de apă și canal, deși este peste pu­te­rile mele de a cumpăra și un boiler, o cabină de duș și o mașină de spălat, pentru a putea trăi și eu în­tr-un mod civilizat.
Vă rog să-mi ier­­tați îndrăzneala, dar sper ca cineva să mă ajute să-mi duc tot vi­sul la îm­plinire!
Dumnezeu să vă ajute pe dum­nea­­voastră și fa­miliile dvs.! Vă mul­­țu­mesc,
ROMAN LICĂ - com. Răcășdia, nr. 87, jud. Caraș-Severin, cod 327315, tel. 0767/79.97.69

"Vă mulțumesc pentru ce ați făcut pentru mine"
(Scrisoarea: "Speranța mea este în oamenii cu credință în Dumnezeu", F. AS nr. 1257)


Stimată redacție,
În urmă cu un an și ceva, m-am adresat re­dacției dumneavoastră, în legătură cu situația mea de sănătate, v-am rugat să se publice scrisoarea mea, în speranța că voi primi ajutor din partea cuiva. În urma publicării, am primit ajutor din partea câtorva persoane, atât în contul personal, cât și prin mandate poștale. De asemenea, peste câteva luni, am aflat că cineva a făcut o donație fundației dumneavoastră și că au fost alese cinci cazuri care să beneficieze de acei bani. Eu am fost unul dintre cei cinci. Prin această scrisoare, țin să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine. Vă doresc toate cele bune și mult spor în munca dvs.
Cu respect,
EVGHENI DEMETRIADI

"Pot să-mi cumpăr medicamente pentru toată viața"
(Scrisoarea: "Sufăr de Parkinson și nu am bani pentru tratament", F. AS nr. 1299)


Mult stimată doamnă Sânziana Pop,
Vă anunț că am primit cei 2000 lei, pe care mi i-ați trimis. Vă mulțumesc nespus de mult. Îmi vor fi de mare ajutor ca să-mi cum­păr medica­men­tele pe care le am de luat toată via­­ța, pentru mai multe boli.
Vă doresc sănătate, noroc, succese pe mai de­parte și viață lungă! Cu mult respect,
IOAN CĂPITAN - Timișoara

"Sunteți cu adevărat făcători de bine"
(Scrisoarea: "M-ați ajutat o dată, vă rog s-o faceți din nou", F. AS nr. 1319)


Stimată d-nă Sânziana Pop,
Mă numesc Andreea și vă aduc mii de mulțu­miri pentru ajutorul pe care l-am primit prin inter­mediul revistei dvs. Cu sprijinul acordat, am reu­șit ca până în prezent să adunăm o sumă im­por­tantă de bani pentru aparatele auditive care îmi vor asigura un viitor mai bun.
Cine ne mai poate ajuta, poate dona în contul bancar RO 07BRDE330SV05477733300 deschis la Banca B.R.D. 3380, Bălcescu, Sibiu, titular cont BRINCOVEAN DIANA-FLORENȚA (ma­ma).
Vă mulțumesc din suflet,
ANDREEA