Puterea rugăciunii

Cititor Formula AS
"Da, a fost o minune!"

Era o forfotă, o durere intensă în sânul stâng, de câteva zile. M-am speriat și, cu teamă, mi-am făcut un autocontrol, sperând că nu voi simți vreun nodul. Dar, nu. Era aco­lo, ca un intrus, prezent permanent, palpabil... Am sperat, totuși, că nu este adevărat. Am luat Acatistul Sfântului Nectarie și l-am citit cu foc câteva zile, apoi m-am hotărât să consult un medic. Da, a simțit și el că este "ceva" și mi-a recomandat să fac analize, lucru pe care, evident, l-am făcut. Între timp am continuat să mă rog continuu, am fost la biserica "Sfântul Nectarie" din orașul meu, convinsă că sfântulețul meu drag mă va ajuta. (Îl simt foarte aproape, am adesea senzația că dacă întind mâna, îl ating.) L-am rugat cu toată ființa mea să îndepărteze răul de la mine, așa cum a făcut-o și în alte situații, ce-i drept, nu așa de grave ca aceasta.
Cu rezultatele analizelor m-am prezentat la medic. Între timp, observasem că "forfota" din sân încetase și, parcă, nici durerea nu o mai simțeam. Mi-am zis că este o iluzie, că se în­tâmplă, de fapt, ceea ce aș vrea să se întâm­ple, că mă amăgesc eu pe mine, că îmi trans­form dorința în rea­litate...
Dar, nu! Me­dicul a confirmat ceea ce con­sider, acum, că a fost o minune. În câteva zile, cu rugăciuni și cu credință în ajutorul Sfân­tului Nectarie și al Măicuței Domnului, păs­torul nostru cel Bun, Domnul nostru Iisus Hristos m-a ajutat și a alungat necazul de la mine.
Nu găsesc niciun cuvânt care să arate mai bine ceea ce sunt convinsă că s-a petrecut. A fost cu siguranță o minune! Mulțumesc Sfân­tului Nectarie, Măicuței Domnului, tuturor sfinților și îngerilor că sunt cu mine în toată vremea, că mă apără și mă ocrotesc.
Dragile mele cititoare, rugați-vă cu cre­dință, cu sinceritate și cu convingere. Nu exis­tă cale mai bună pentru împlinirea dorin­țelor! Încercați să purtați lumina rugăciunii în suflet, faceți-vă din ea un tovarăș de cale lun­gă și veți avea protecție permanentă de la Domnul și Dumnezeul nostru! Amin!
L. B. - Ploiești

P. S. Prieteni dragi de la "Formula AS", ce m-aș face fără voi? Săptămâna mea începe cu ziua de vineri, când aduc în casă roadele preocupărilor și căutărilor voastre, prin re­vista pe care o păstoriți. Prin tot ce scrieți lăsați impresia că răul trebuie biruit prin bine, că încrederea în acest "bine" trebuie să ne țină treji și optimiști. Am ținut să știți că-mi sunteți dragi dar și, mai ales, necesari, prin existența voastră. Vă iubesc, vă respect, vă sărut și mă rog pentru binele vostru și al meu! Dumnezeu cu noi!
L. B.