Săptămâna 19-25 octombrie

Tana Rosca
Marte cel intempestiv, în conflict cu Mercur, cel ce guvernează drumurile scurte, ne spun că nu e opor­tun să pornim în excursii de week­end și, în ge­neral, că avem nevoie de atenție sporită la volan. Pru­denți e cazul să fim și în discuțiile cu amicii, mai ales în privința subiectelor care fac spiritele să se încingă: politica și religia. Ziua cu potențial ex­plo­ziv este sâmbătă. Luna plină în Taur se petrece miercuri seara. Luna se simte deosebit de bine în Ta­ur și ne face să ne dorim să fim admirați. Ne vom putea face remarcați participând la un eve­ni­ment cultural sau unul sportiv. Dacă ne place ci­neva, e bine să ne semnalăm interesul într-o formă mo­de­rată, altfel îl putem pune pe fugă. Pe 23, Soa­rele întră în Scorpion, unde îl așteaptă un întreg comitet de întâmpinare format din Mercur, Venus (în miș­care retrogradă) și Jupiter. Acționăm tot mai ferm pentru a ne consolida situația materială, dar îna­in­te de a semna niscaiva documente e bine să ne uităm cum ne-au ieșit afacerile cu opt ani în urmă.

Semnele cardinale:

BERBECII riscă să se ia la harță cu pri­etenii pe motive de bani ori pentru că ei sau dvs. ați comis o indiscreție. Cei care au probleme cu încheieturile brațelor sau apa­ratul respirator să-și ia măsuri de precauție. O afa­cere finalizată până miercuri se anunță de bun augur.
RACII retrăiesc parcă o sumă de eve­ni­mente din urmă cu opt ani, care le-au schimbat cursul vieții sentimentale sau relațiile cu copiii. Poate fi vorba despre cer­turi aprige legate de bani sau o înșelătorie. Luna plină de miercuri vă îndeamnă să căutați compania apropiaților.
BALANȚELE care trăiesc o iubire pa­sio­­nală s-ar putea trezi pe final de săp­tă­­mână cu o criză de gelozie din partea per­­soanei iubite. Sau provocați dvs. o dis­­cuție legată de bani. Sâmbătă e ziua cea mai pro­blematică. Miercuri puteți completa cu succes o investiție.
CAPRICORNII nu sunt mul­țumiți de felul în care unii prieteni tra­tează niște chestiuni bănești. Poate fi vorba despre împrumuturi pe care tot amână să le achite. Com­pen­sarea vine în viața afectivă.

Semnele fixe:

TAURII văd altfel conflictele cu șe­fii decât le percepe partenerul lor de cu­plu. Nu are sens să vă stricați weekend-ul în dispute pe acest subiect. Dar dacă vă mărginiți să ascultați opiniile obiective ale perechii dvs., aveți de câș­ti­gat. Seara de miercuri e romantică.
LEII au ceva pe suflet, simt că ceva e neterminat ori nu e așa cum trebuie. Dar nu vă manifestați aceste stări față de cei din familie, n-ar înțelege și s-ar pu­tea isca cer­turi în toată regula pe motive vechi de opt ani. Pro­fesional aveți posibilitatea să vă eviden­țiați miercuri.
SCORPIONII se simt ca într-un ca­rusel de energii, în care totul se schimbă de la o zi la alta. Așa a fost și în urmă cu opt ani. Dar tensiunile de sâmbătă vă pot deter­mi­na să spuneți lucruri pe care le veți regreta. Petreceți seara de miercuri în cuplu - va fi frumos.
VĂRSĂTORII sunt probabil supuși unor presiuni destul de mari la serviciu, mai ales vineri. Luați în considerare ob­ser­­vațiile șefilor, dar nu le puneți la ini­mă și nu le lăsați să vă strice weekend-ul. Cel mai bine vă simțiți în familie miercuri, când e Lună plină.

Semnele mutabile:

GEMENII
au nevoie de calm pentru a nu reacționa la înțepăturile usturătoare ale unor colegi, vineri. Dacă aveți de ple­cat la drum lung, fiți deosebit de atenți sâmbătă.
FECIOARELE, al căror program zilnic este oricum aglomerat, nu mai știu cum să scoată cămașa, atâtea au de făcut. Din pricina grabei există, sâmbătă, pericol de ac­ci­dente.
SĂGETĂTORII ar face bine să se dis­tan­­țeze de persoanele care vehiculează secrete, în special dacă acestea privesc viața intimă a unor persoane. Aveți grijă cu sto­ma­cul miercuri.
PEȘTII care nu sunt atenți la detalii ar putea fi criticați, pentru aprecierile prea generale pe care le fac sâmbătă. Nu e ca­zul să dați replici usturătoare - cei vizați vă pot de­veni dușmani.