Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Pisici

• Caut căsuță provizorie sau definitivă - în Bucu­rești sau prin apropiere - pentru un mo­tan negru, adult, fru­mos, blând, cas­trat. A fost crescut în casă și apoi aban­donat în curtea unui bloc, infectat cu Calci­virus. A fost in­ternat la o clinică vete­rinară o lu­nă de zile, timp în care i s-au făcut teste, analize și trata­ment cu antibiotic, iar acum sta­rea lui s-a îmbu­nătățit. Eu nu-l pot lua acasă, am pi­sici și virusul se transmite. Se oferă lunar mân­cărică pentru el, precum și tratament me­dical ori de câte ori este necesar. Relații la tel. 0741/04.07.84.

• Dăruiesc două pisici adorabile, frați (fetiță și băiat), rasă europeană, în vârstă de 5 ani, foarte active și dornice de joacă. Sunt ste­rilizate, depa­razitate, vaccinate, cu ana­li­zele la zi, și învățate la litieră. Pisicuțele se află în Bucu­rești, dar le dau spre adop­ție în orice oraș din țară, doar îm­preună (sunt ex­trem de atașați unul de celălalt!), cu cas­tro­nașe de mâncare, 2 litiere, 2 transportoare, coșuleț și jucării. Vă rog, seriozitate! ALINA - tel. 0731/49.83.14

• Suntem doi pisoi-frați, motănei, unul griuț și altul tărcat, în căutarea unei familii iubitoare care să ne pri­meas­că. Am fost găsiți de foarte mici de echi­pa de restau­ratori de la biserica de lemn din satul Urși, co­mu­na Popești, ju­dețul Vâlcea. După puterile noastre blă­noase, i-am ajutat toată vara, dar acum, la încheierea șantie­rului, avem ne­vo­ie de o no­uă casă. Sun­tem foarte ju­­căuși și afectuoși, și în­cer­căm din răs­pu­teri să fim cât mai puțin mof­tu­roși. Am prefera să fim adop­­tați în zona Bucu­­­reș­tiu­lui, ca să fim cât mai aproape de amicii noștri res­tau­­ra­tori. Dacă v-am convins cât sun­tem de dră­gălași, o puteți suna pe prie­tena noas­tră Ana, la tel. 0766/43.31.59.


Câini

• Ofer spre adopție cățeluși metis de Cio­bă­nesc Alsacian cu Ciobănesc mioritic, în vârstă de 3 luni, tare drăgălași, ideali pentru pază și companie. Sunt vaccinați și depa­razitați! D-l FLORESCU (tel. 0723/46.32.34)


Animale pierdute

• Am pierdut-o în ziua de 27 iunie a.c., în zona Po­lonă (Do­ro­­banți), pe Olli, o că­țe­lușă de ta­lie me­die, slă­buță, blân­dă și fri­coa­să, în vârstă de 10 ani. Are cu­­­­loarea bej des­chis, pi­cio­rul drept din spa­te este negru pe in­te­rior, și bo­tul ne­­gru. Este mi­cro­ci­pată. Ofer 500 euro re­com­pensă! CRIS­­TINA - tel. 0723/21.98.78.