Cititorii mulțumesc pentru ajutor

Redactia
"Am folosit banii primiți pentru investigații și transport la spital"

(Scrisoarea: "Ajutați-mă pentru a-mi continua viața așa cum vrea Dumnezeu"" F. AS nr. 1325)

Prin această scrisoare vreau să mulțumesc Fun­dației "Formula AS" pentru ajutorul expediat, în va­loare de 2500 lei. Am folosit acești bani pentru investigațiile medicale și transport la spital. (Atașez o copie după scrisoarea medicală.) Din păcate, ope­rația mea de histerectomie totală nu arată prea bine, s-a format în interior o hernie și există riscul unei noi intervenții. Ar fi cumplit, deoarece vine iarna, eu stau singură, am nevoie de căldură, hrană și me­di­camente. Am un ajutor social foarte mic, de 142 lei.
Am o rugăminte, dacă este posibil: cât stau aca­să, aș vrea să învăț pentru examene, să dau concurs pentru un serviciu, în lunile mai-iulie 2019. Pentru aceasta, am nevoie de un calculator (laptop), ca să învăț la mine acasă. Dacă are cineva posibilitatea să mă ajute, îi mulțumesc din suflet.
La final, doresc să le mulțumesc și cititorilor ca­re m-au ajutat, după publicarea scrisorii: Grigore Ste­la - Iași, Năstase Valentina - Iași, Hîncu Ra­fael-Radu - Galați, Alexandrescu Ioana - Iași, Nuțu Ana - București.
Cu stimă și mulțumiri,
ȚÎNȚĂREANU LUCREȚIA - str. Călugăreni, bl. 4A, sc. A, et. 2, ap. 11, Zimnicea, jud. Teleorman, tel. 0735/46.93.21


"Răspunsul dvs. nu a întârziat"
(Scrisoarea: "Sper că mă veți ajuta într-un fel!" F. AS nr. 1327)


Stimată doamnă Sânziana Pop,
Stimată redacție și cititori dragi ai revistei "Formula AS",
În numărul 1327 al minunatei reviste pe care o realizați, ați publicat cazul băiatului meu Denis, bol­­nav cu psoriazis vulgar. Răspunsul nu a în­târ­ziat. Iată de ce mă grăbesc și eu să vă mulțumesc pentru sfaturile date de cititori și ajutorul Fundației "Formula AS". Mă rog la Dumnezeu să vă ajute tu­turor pentru binele fă­cut. Mila, Ha­rul și Dragostea Dom­nu­lui să se re­verse pururea asupra dvs. Vă doresc tot binele din lume.
Am deschis cont pe numele meu: Dumitrovici Cristina, la B.C.R., filiala Me­hedinți Theodor Costescu,
RO62RNCB0318081533780001, SWIFT: RNCB Ro Bu.
DUMITROVICI CRISTINA ADINA - str. I.C. Brătianu, nr. 7, Cămin D-l Tudor, Dr. Tr. Severin, județul Mehedinți, tel. 0753/55.11.89


"Vă mulțumim pentru că existați!"
(Scrisoarea: "Ajutați-l pe Daniel" F. AS nr. 1332)


Nu știu dacă-mi găsesc cuvintele potrivite să vă pot mulțumi pentru ajutorul pe care ni l-ați oferit. Știu doar că încerc să găsesc aceste cuvinte de mul­țu­mire, știu că ne sunteți de mare ajutor. Prin in­termediul revistei "Formula AS", oameni cu suflet au aflat de cazul fiului meu, Anghel Daniel-Vasile. Acești oameni nu au întârziat să ne sprijine adre­sân­du-ne cuvinte de încurajare, rugăciune, gânduri bune și nu în ultimul rând sprijin financiar pentru tratamentele fiului meu. Am înțeles că încă mai sunt mulți oameni cu suflete frumoase, oameni care sunt capabili să înțeleagă durerea semenilor, oa­meni care pot și vor să ajute pe cei aflați în luptă cu o boală cumplită. Știți cum e să vezi un zâmbet pe chi­pul unui tânăr obosit de lupta cu boala? Asta ați făcut dvs., împreună cu cititorii dvs.! Ați adus un zâm­bet, o rază de lumină, speranță și un strop de li­niște și încredere că totul va fi făcut așa cum trebuie. Poate ar fi grozav să vă transmit nume ale celor care ne-au contactat, dar am convingerea că acești OAMENI nu așteaptă vreo răsplată și mai știu că am primit o prețioasă lecție de OMENIE și GENEROZITATE. Speranța și credința în Bunul Dum­nezeu ne vor sprijini în lupta cu boala, iar aju­torul dvs. ne este, cu siguranță, de mare folos! Bu­nul Dumnezeu să vă dăruiască puterea de a fi spri­jin și bucurie tuturor! Vă mulțumim pentru că exis­tați, "Formula AS"! Vă mulțumim pentru că exis­tați, OAMENI BUNI!
Cu mulțumiri,
Fam. ANGHEL