"Ce pot aplica pe pleoape ca să nu am niciun rid?"

Cititor Formula AS
"Sufăr de leziuni osoase și metastaze la plămâni"

Dragă "Formula AS",
Pentru că vă citesc de la apariție, îndrăznesc să cer ajutor de la cititorii revistei pentru un leac naturist, dacă există, în vindecarea a două afec­țiuni pentru care, după doi ani de tratament la clinica de oncologie, nu am obținut nicio amelio­rare. Sufăr de leziuni osoase și metastaze la plă­mâni. Dacă cineva mă poate ajuta, îi rămân în veci îndatorat. Trăiască "Formula AS" și cititorii săi!
B. CONSTANTIN

"Există tratament naturist pentru condromalacie femuro-patelară?"

Vă scriu aceste rânduri cu speranța că puteți ajuta cu un sfat o tânără căreia i s-a pus următorul diagnostic: condromalacie femuro-patelară gr. 3-4 femuro-tibială gr. 2-3. Rog persoanele care cunosc o metodă naturistă de vindecare a acestei boli să o ajute, prin comunicarea tratamentului naturist și a telefo­nului de unde pot fi procurate medicamentele necesare, pre­cum și cu alte sfaturi utile. Vă mul­țu­mesc anti­ci­pat! Cu mult drag,
A. P. - Brașov

"Am un nodul la plămâni"

În cursul anului trecut, prin luna mai, am avut o răceală puternică. În urma mai multor investigații, printre care și un computer tomo­graf, mi s-a depistat pe plămânul drept un nodul de aproximativ 10 mm. De atunci re­pet această in­vestigație din 6 în 6 luni, nodulul fiind staționar. Îi rog din suflet pe cei care s-au confruntat cu ase­menea diagnostic, să-mi spună da­că există vreun remediu naturist. Vă mul­țumesc.
VASILE L. - Iași

"Am nevoie de un tratament mai eficient pentru psoriazis"

Bună ziua! Am vârsta de 46 de ani, și în urmă cu patru ani, mi s-a pus diagnosticul psoriazis gutat. Mi-au apărut niște pete roșii pe corp și mi s-a prescris Diprosalic, soluție și unguent. În urma tratamentului, am ținut leziunile cât de cât sub control, îmi trec, dar îmi apar din nou. Aș dori să îmi recomandați un tratament mai eficient. Mulțumesc anticipat,
MIHAI CRISTIAN S.
(Luați legătura cu dr. Lucica Sima de la ROMVAC - tel. 0799/31.33.32, 021/350.31.09. Avem multe scrisori de recomandare pentru trata­mentele de acolo.)


"Doresc leacuri naturiste pentru mama, bolnavă de hepatită și Alzheimer"

Sunt un cititor consecvent al revistei "Formula AS" și doresc să găsesc un răspuns din partea unor persoane care au avut diagnostic ase­mă­nător cu al mamei mele (are 83 de ani, și locuiește într-un sat, unde este supravegheată și aju­tată de un frate de-al meu). Mama este foarte slăbită, stă la pat și nu are poftă de mâncare. A fost diagnos­ticată cu hepatită cronică în iulie 2017 și cu maladia Alz­heimer. Este conștientă, dar nu are poftă de mâncare. Si­tuația materială a ma­mei me­le este destul de pre­cară. Ce remedii na­turiste ar putea să o ajute să se regenereze, amplificându-i pofta de mâncare, ținând cont că hepatita cronică a e­voluat, iar maladia Alz­heimer e sub con­trol.
Vă felicit pentru acti­vitatea depusă în slujba ajutorării semenilor care doresc să aibă o viață liniștită și măcar un gram de sănătate, de care să se poată bucura. Mul­țumesc!
ANDREI M. - Onești, jud. Bacău

"Ce pot aplica pe pleoape ca să nu am niciun rid?"

Bună ziua, dragă și de foarte mulți apreciată "Formula AS". Sunt foarte bucuroasă și recunos­că­toare pentru minunatele infor­mații pe care ni le oferiți, atât de utile pentru suflet, sănătate și fru­musețe. Devorez cu nesaț temele anterior mențio­nate. Sunt atât de încântată de ceea ce citesc, încât le-am trimis link-uri din revistă prietenelor din țara în care lo­cuiesc, Canada, dar și din SUA, Arabia Saudită, Japonia. I-am dat să citească și logodnicului meu, care nu este român, arti­cole des­pre fitote­rapie și apite­rapie, ca să știe cum să își tra­teze părinții bol­navi.
Am citit nume­roase infor­mații des­pre ce fructe și plante pot fi folo­site pentru diverse pro­bleme ale tenului, dar încă nu sunt dumirită ce aș putea apli­ca în zonele sen­sibile ale pleoapelor, sub ochi și la colțu­rile ex­terne ale acestora. Am ci­tit despre diverse trata­mente pentru ochii obosiți, iritați. Dar aș dori să știu ce trebuie să fac zilnic pentru a menține aces­te părți ale feței așa cum sunt acum, fără niciun rid, până la adânci bă­trâneți. Pot folosi pentru aplicații topice în acele zone, miere și lăptișor de matcă crud? În caz afir­mativ, ce tip de miere este cel mai indicat, cât timp trebuie lăsată să acțio­neze și când este cel mai indicat să folosesc aceste produse, di­mineața sau înainte de culcare? Le mulțumesc anticipat persoanelor care îmi vor răspunde.
În încheiere, vreau să vă aduc la cunoștință că o prietenă a putut rămâne însărcinată, numai dato­rită plantei brânca-ursului, recomandată în revista dvs. Îi doresc întregului co­lectiv al minunatei reviste "Formula AS" fericire, sănătate și prospe­ri­tate, și să vă dea Dumnezeu din cele bune de toate. Cu mult drag,
MONICA D. - Canada

"Îmi amorțește toată partea dreaptă a corpului, când dorm pe dreapta"

Când dorm pe partea dreaptă, urmează câteva zile în care simt o ușoară greu­tate/amorțire în bra­țul drept și în picior, până jos, în călcâi. Am aflat că această stare este cauzată de un nerv din arti­culația umărului. Ceea ce vreau să aflu este cum se nu­mește acest nerv. Când nu dorm pe partea dreaptă, totul este în regulă, se pare că exercitarea unei presiuni din lateral pe umărul drept produ­ce această afectare a nervului res­pectiv. Mulțumesc!
MIHAI