Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Pisici

• O dăruiesc pe Motorașa, o pisicuță care toarce ca un motoraș, în vârstă de 6 luni, deo­sebit de frumoasă. Este sterilizată, depara­zi­tată și educată la litieră. LUIZA (tel. 0737/46.73.20)

• Donez o pisicuță Goldie, în vârstă de 2 ani, deosebit de frumoasă. Este sterilizată, deparazitată, vaccinată și educată la litieră. LUIZA (tel. 0737/46.73.20)

• Dăruiesc două pisici ado­rabile, frați (fetiță și băiat), rasă eu­ropeană, în vârstă de 5 ani, foarte active și dornice de joacă. Sunt ste­rilizate, depa­razitate, vac­cinate, cu ana­li­zele la zi, și învățate la litieră. Pisicuțele se află în Bucu­rești, dar le dau spre adop­ție în orice oraș din țară, doar îm­preună (sunt ex­trem de atașați unul de celălalt!), cu cas­tro­nașe de mân­care, 2 litiere, 2 transportoare, coșuleț și jucării. Vă rog, seriozitate! ALINA - tel. 0731/49.83.14

• Suntem doi pisoi-frați, mo­tănei, unul griuț și altul tărcat, în căutarea unei familii iubitoare care să ne pri­meas­că. Am fost găsiți de foarte mici de echi­pa de restau­ratori de la bi­serica de lemn din satul Urși, co­mu­na Po­pești, ju­dețul Vâlcea. După puterile noastre blă­noase, i-am ajutat toată vara, dar acum, la încheierea șantie­rului, avem ne­vo­ie de o no­uă casă. Sun­tem foarte ju­­căuși și afectuoși, și în­cer­căm din răs­pu­teri să fim cât mai puțin mof­tu­roși. Am prefera să fim adop­­tați în zona Bucu­­­reș­tiu­lui, ca să fim cât mai aproa­pe de amicii noștri res­tau­­ra­tori. Dacă v-am convins cât sun­tem de dră­gălași, o puteți suna pe prie­tena noas­tră Ana, la tel. 0766/43.31.59.


Câini

• Ofer spre adopție cățeluși metis de Cio­bă­nesc Alsacian cu Ciobănesc mioritic, în vârstă de 3 luni, tare drăgălași, ideali pentru pază și companie. Sunt vaccinați și depa­razitați! D-l FLORESCU (tel. 0723/46.32.34)


ANIMALE PIERDUTE

• Am pierdut-o în data de 14 no­iem­brie 2018, seara, în zona Carrefour Colentina pe Bella, o cățelușă caniș de 8 ani, neagră și cu păr creț. O­fe­­rim găsi­toru­lui re­com­pensă de 1500 lei și toată re­cu­noș­tința noastră! LUIZA RO­MANIUC (tel. 0722/60.68.25)

•  Am pierdut o pisicuță albă cu coada ti­grată, două pete mici tigrate pe cap, lângă urechi, și o altă pată tigrată spre spinare, lângă coadă. Are 11 ani și răspunde la numele Missy! Zona în care am pierdut pisicuța este: str. Ionel Perlea - Sfântul Constantin - Pom­­piliu Eliade. Rog pe oricine poate să îmi dea in­formații despre pisicuță să sune la tel. 021/317.68.45 (București)