Săptămâna 18-24 ianuarie

Tana Rosca
E cazul să ne odihnim cât mai bine în week­end, să ne destindem, să ne distrăm, să ne în­dră­gostim. Va fi simplu să facem toate acestea, datorită ar­mo­niei celeste dintre micul benefic, Venus, tem­pe­ra­mentalul Marte și marele benefic Jupiter. Odih­na vine însă pe primul plan. De ce? Pentru că eclip­sa totală de Lună care se petrece luni în Leu ne va solicita pe diverse fronturi. Din fericire, energia nu ne lipsește. Ce lasă de dorit este concentrarea. Rit­mul vieții poate atinge cote amețitoare, mai ales pen­tru semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Văr­sător). E bine să ținem cu toții cont însă că nu e o perioadă în care să ne putem organiza bine, să în­tocmim sau să studiem documente, ne vine greu și pu­tem să greșim. Partea bună e că, pe o perioadă de o lună cel puțin, avem posibilitatea să reglăm con­turile acolo unde ni s-au făcut nedreptăți. Dar n-ar trebui să uităm să dăm dovadă de generozitate în victoriile pe care le obținem.

Semnele cardinale:

BERBECII
petrec grozav, la sfârșit de săptămână, iar cei singuri pot face măcar o cucerire. După eclipsa de luni, vă vin multe idei creative, dar nu vă năpustiți să le puneți pe toate în practică. Alegeți una, începeți de-acolo.
RACII au nevoie de întregul surplus de energie pe care li-l acordă cu atâta ge­ne­rozitate Venus și Jupiter. Eclipsa totală de Lună din Leu vă poate activa preocupări legate de câștigul bănesc, dar procedați chibzuit și nu vă apucați de hârțogăraie, că puteți face greșeli.
BALANȚELE au mare căutare printre prieteni. Mai ales pe final de săptămână, toată lumea dorește să vă vadă. Aveți de câștigat ieșind, puteți cunoaște persoane influente. Aveți însă grijă de felul în care decurg relațiile cu femeile, sub influența eclipsei de luni.
CAPRICORNII sunt mai puțin auto­cri­tici, mai destinși, pe parcursul week­end-ului. Această relaxare interioară îi atrage pe cei care au nevoie de un sfat sau ajutor din partea dvs. După eclipsa de luni poate fi cazul să regândiți niște investiții, dar acționați treptat.

Semnele fixe:

TAURII
care au făcut o investiție mai curajoasă la finele anului s-ar putea să fie surprinși de rapiditatea cu care vin rezultatele. Eclip­sa de luni vă poate lămuri câte mai sunt de făcut prin gospodărie. Luați-o încet, pentru că și la serviciu se poate accelera ritmul.
LEII degustă din plin succesele mon­de­ne de care pot avea parte din plin la sfâr­șit de săptămână. Dar eclipsa totală de Lu­nă din semnul dvs., de luni, vă poate schimba preo­cu­pările, încep să vă intereseze mai mult rolul dvs. în familie, precum și unele problemele de ordin casnic.
SCORPIONII preocupați de găsirea unor noi surse de venituri se bucură consta­tând câți oameni doresc să co­la­bo­reze cu ei. Nu vă angajați însă în mai multe direcții. E valabil și în carieră, unde e cazul să vă consolidați poziția, nu să vă risipiți forțele.
VĂRSĂTORII nu știu ce invitații să onoreze mai întâi, la finele săptămânii. Unele vin din partea unor persoane cu ca­re e un privilegiu să vă vedeți. De luni în­colo, partenerul de cuplu v-ar putea lua la bani mă­runți, dacă l-ați neglijat pe el sau îndatoririle casnice.

Semnele mutabile
GEMENII
sunt puși în valoare de parte­nerul de cuplu ori de afaceri. Sau puteți sărbători un succes repurtat asupra duș­ma­nilor. Luni v-am sfătui să fiți prudenți la volan și să vă feriți de șoferițe.
FECIOARELE reușesc să rezolve ches­tiuni legate de casă și familie. De mare ajutor, inclusiv cu banii, se pot dovedi ru­dele prin alianță. Luni e bine să menajați senti­men­tele femeilor, mai ales ale celor din familie și ale colegelor de serviciu.
SĂGETĂTORII sunt imbatabili, la sfâr­șit de săptămână, fiind nu doar sub pro­tecția ambilor benefici, dar și a lui Marte. Puteți iniția proiecte creative, ale dvs. sau ale odras­lelor dvs. Dacă sunteți studenți sau călătoriți, aveți grijă la documente sau completarea unor formulare.
PEȘTII sunt în ascensiune în carieră, cu con­diția să nu piardă din vedere amă­nun­tele importante. N-ar fi rău să vă notați ideile care vă vin la sfârșit de săptămână. Și pentru că de luni încolo poate începe o adevărată nebunie la serviciu.