Un medicament natural revoluționar: TELOM-R

Florentin Popa
Industria românească a medicamentelor naturale iese la rampă cu tot mai multe crea­ții valoroase. Unul dintre produsele de mare succes se numește Telom-R. Scrisori venite pe adresa redacției relatează efectele sale deose­bite în afecțiuni grave, cum ar fi cancerul, acci­dentul vascular cerebral sau infecțiile recidivante. Pentru a afla mai multe despre acest medicament, i-am solicitat un interviu d-nei dr. Cristina Negru, din cadrul echipei științifice a producătorului brașovean DVR-Pharm.

Un produs natural care salvează vieți

- După o scurtă perioadă în care medica­mentul TELOM-R a apărut în paginile de publi­ci­tate ale revistei, tot mai mulți cititori îi laudă, recunoscători, calitățile. Pentru ca virtuțile sale terapeutice să ajungă la cunoștința unui număr cât mai mare de beneficiari, vă rog să ne spuneți care sunt calitățile lui.

- Numele produsului vine de la așa-numiții telomeri, care sunt fragmente de ADN ce stochează informația genetică a tinereții și sănătății fiecăruia dintre noi. Evidențierea rolului telomerilor a fost premiată cu Nobelul pentru medicină, ulterior spe­cialiști din toată lumea încercând să găsească me­dicamente care să pună în valoare această desco­perire. Echipa noastră de specialiști a produs și a pus pe piață o primă formulă naturală care, se pare, acționează direct la nivelul ADN-ului, stimulând deopotrivă imunitatea și procesele de refacere din organism.
Telom-R este un produs natural deosebit nu prin nume sau prin teoriile ce stau la baza sa, ci prin ceva mult mai simplu: salvează vieți! Și face acest lucru într-o gamă de afecțiuni uimitor de va­riată. Personal, dacă nu aș fi în contact cu pacienți care și-au sal­vat efectiv viața cu acest produs, mi-ar fi fost foarte dificil să cred în multitudinea calităților sale. Cele mai spectaculoase succese sunt în cancer, dar efecte foarte bune au fost obținute și în recu­perarea după accidente vasculare cerebrale, în infecțiile rezistente la tratamente, în diferite forme de reu­matism, în prevenirea și în tra­tarea complicațiilor acestora. Iar lista ar putea continua... În concluzie, Telom-R este un medicament 100% natural, recomandat deopo­trivă adulților și copiilor, în cure de prevenire a bolilor, dar și pentru vindecarea afecțiunilor cro­nice. De asemenea, poate fi folosit cu succes și în susținerea pacienților în timpul convalescenței.

Acționează și în tandem cu tratamentele anti-cancer

- Ați pomenit despre succesul în cancer! Cum acționează Telom-R în cazul afecțiunilor onco­logice?

- Telom-R stimulează și reglează sistemul imu­nitar, care atacă celulele maligne și le elimină din organism. Apoi, ajută pacientul oncologic susți­nându-i funcțiile cardiace și hepatice, foarte soli­citate în această boală. Și mai face ceva foarte inte­resant: potențează efectul terapeutic al citosta­tice­lor de sinteză! Așadar, este un produs care ac­țio­nează excelent și în tandem cu tratamentul on­co­logic prescris de medic. Iar faptul că este un tra­ta­ment care se armonizează cu cel medical clasic este de mare ajutor, pentru că nu pune pacientul în fața unei alegeri lungi și dificile: alopat versus na­tural, când timpul este atât de scurt și de prețios în cancer!

- Pacienții cu cancer pot să urmeze în paralel tratamentul alopat și cel naturist fără riscuri?

- Când e vorba de cancer nu contează doctrina, ci eficiența demonstrată. Sunt o susținătoare a tratamentelor naturale, dar rezultatele și statistica medicală nu pot fi ignorate! Dacă într-o anumită formă de cancer șansele de supraviețuire ale pa­cientului sunt de 60% urmând chimioterapia, atunci pacientul trebuie să se îndrepte spre acest tip de tratament fără ezitare. Există însă o toxi­citate ridicată a acestor tratamente, care pune în pericol chiar eficiența terapiei. Aici intervine Telom-R, care susține funcțiile vitale ale pacien­tului, ca să poată duce la capăt tratamentul. Nu în ultimul rând, Telom-R are efect antidepresiv și este un tonic psihic foarte puternic și rapid, esen­țial pentru bolnavii de cancer. Acest produs pur și simplu mărește semnificativ șansele de reușită ale terapiei anti-cancer, fie că vorbim de intervenții chirurgicale, radioterapie sau cure cu citostatice.

- Susțineți că pacienții cu cancer ar trebui să urmeze și o cură cu Telom-R, chiar dacă medicul oncolog nu-l recomandă în mod expres?

- Vă voi răspunde relatându-vă unul dintre primele cazuri cu care m-am confruntat: o pacientă din Ploiești, diagnosticată cu cancer la sân, stadiul III. A fost operată și, în faza în care se afla boala, pentru a supraviețui era necesară o cură cu cito­statice, urmată de iradiere terapeutică, ambele fă­cute la Fundeni. Adăugați la aceste proceduri teri­bile și naveta obositoare, cu microbuzul, de la Ploiești la București. Când pacienta a început cura cu Telom-R, ajunsese la mijlocul chimioterapiei și practic nu mai rezista: avea grețuri, dureri de stomac, anemie, devenise și foarte sensibilă la infecții. Era o umbră și nu mai avea putere nici să stea pe scaun în microbuz, pentru a merge la chimioterapie. Medicii i-au spus că organismul ei e prea slăbit și e posibil să oprească administrarea cito­staticelor, ceea ce ar fi echi­valat cu condamnarea la moarte. Surpriza s-a produs după zece zile de cură in­tensivă cu Telom-R, care i-a diminuat stările de greață, i-a ameliorat depresia și i-a îmbunătățit imunitatea. Nu doar că a reușit să ducă la capăt cura cu citostatice, dar tumora s-a diminuat atât de mult în volum, încât nu a mai fost nevoie de radio­terapie. Medicul a fost uimit și i-a spus că dintre toate pacientele care au făcut odată cu ea trata­mentul, ea avea cele mai mici șanse să supravie­țuiască. Or, tocmai la ea tratamentul a dat rezulta­tele cele mai bune. Au trecut doi ani și jumătate de atunci, pacienta face trei cure pe an cu Telom-R, a câte 90 de zile fiecare, se simte excelent, iar ana­lizele sunt foarte bune în continuare.

Ajută la prevenirea răcelilor și a gripei

- Ați menționat efectele Telom-R asupra imunității. Poate fi folosit și în tratarea gripelor care ne-au dat atâtea bătăi de cap în această iarnă?

- Telom-R are o acțiune pe care medicamentele de sinteză nu o au: ajută la prevenirea răcelilor și a gripei. Chiar dacă ne-am îmbolnăvit deja, admi­nistrarea Telom-R micșorează timpul de vindecare a gripelor și răcelilor. Avem pacienți care ne-au spus că au luat Telom-R încă de la primele dureri în gât sau de când a început să le curgă nasul, iar viroza pur și simplu a dispărut ori a avut simptome mult mai blânde. E un fenomen obiectiv, datorat faptului că imunitatea este activată mult mai rapid cu acest produs.

- Cât timp trebuie luat Telom-R pentru a preveni răceala și gripa?

- Pentru prevenție, curele de creștere a imunită­ții durează minimum 28 de zile. Adulții și copiii de peste 12 ani vor lua în acest interval de timp câte o capsulă de două ori pe zi, dimineața și seara, pe sto­macul gol. La copiii între 5 și 12 ani, o singură capsulă pe zi, dimineața, dă rezultate foarte bune în prevenirea răcelilor. La copiii sub cinci ani nu re­comandăm administrarea capsulelor Telom-R din simplul motiv că sub această vârstă există difi­cul­tăți în înghițire și pericolul de a se îneca. Totuși, pentru copiii cu vârsta de peste 1 an, la care s-a în­ceput diversificarea alimentației, există siropul TELOM-R PENTRU COPII, care are același rol de reglare și stimulare a imunității. Pe de altă parte, acest sirop dă rezultate foarte bune ca suport în vin­decarea răcelii și gripei. Mulți părinți ne-au mulțu­mit pentru efectul excepțional împotriva tusei.

Previne apariția și evoluția afecțiunilor cardiace pe fond de stres

- Telom-R are acțiune pozitivă și în bolile car­dio­vasculare?

- Desigur! Ingredientele prezente în produs (cum ar fi extractul de frunze de măslin sau lăpti­șorul de matcă liofilizat) ajută la menținerea sănă­tății și flexibilității vaselor de sânge. Așadar, este un produs care ajută la ținerea sub control a hiper­tensiunii și a bolii cardiace ischemice. Pe de altă parte, Telom-R ajută la armonizarea dintre sistemul nervos și celelalte sisteme, inclusiv cel cardio­vas­cular. Din această privință, este un element de ma­xi­mă importanță pentru a preveni apariția și evo­lu­ția afecțiunilor cardiace pe fond de stres. Apoi, tre­buie să știți că acțiunea extractului concentrat de Astragalus din compoziție asupra telomerilor sti­mulează puternic regenerarea. Astfel, cu Telom-R s-au obținut rezultate impresionante în recu­perarea după infarct și, mai ales, după accidentul vascular cerebral.

- De unde poate fi achiziționat acest medica­ment natural?

- De curând, Telom-R nu mai este un singur produs, ci o gamă întreagă, cu produse specifice, destinate tratării afecțiunilor hepatice, diabetice, cerebrale, articulare, geriatrice etc. În momentul de față, gama Telom-R poate fi găsită mai ales în ma­gazinele naturiste, mai puțin în farmacii. Din pă­cate, multe rețele de farmacii încă nu sunt dispuse să distribuie medicamente românești naturale. Este o situație care sperăm că se va schimba cât mai cu­rând, pentru ca cei interesați să poată procura pro­dusele noastre cât mai comod.

- Mult succes!


D-na dr. CRISTINA NEGRU poate fi contactată la tel. 0736.371.516 sau pe email, la contact@dvrpharm.ro. La același număr pot fi comandate produsele din gama TELOM-R, realizate de laboratoarele DVR-Pharm.
Mai multe detalii despre aceste produse găsiți pe https://dvrpharm.ro/