Săptămâna 8-14 martie

Tana Rosca
Suntem într-o plină tulbureală energetică. Soarele, Mercur retrograd și Neptun în Pești di­zol­vă tot ce ating, mai ales ca urmare a recentei Luni noi, care a fost tot în Pești. Marte și Uranus în Taur, în schimb, vor să formateze și să orga­nizeze tot ce se poate. Ei bine, nu se poate și-așa, și-așa. Rezultatele pot fi de-a dreptul amuzante, în sensul că ne îmbrăcăm și ne machiem cu grijă, dar uităm să ne pieptănăm. Pe deasupra, Venus în Vărsător se ceartă cu Marte în Taur. De aici pot sări și scântei amoroase, dar și o amestecătură ne­potrivită între prietenie și atracție fizică. În orice caz, nu vor exista momente de plictiseală.

Semnele cardinale:

BERBECII au tendința de a se lansa în mod neinspirat într-o speculație, în urma sfatulului unui prieten. Dacă lui i-a ieșit, nu e o garanție că vă iese și dvs. Mai bine ocupa­ți-vă de clarificarea unor zvonuri nefondate, care cir­culă pe seama dvs.
RACII care se pregăteau să pornească la drum au avut sau pot avea tot felul de aventuri. Asta pentru că dvs. sau cei cu care călătoriți ați fost zăpăciți, uitând di­ver­se lucruri sau informații. Amicii dvs. au idei de afa­ceri aparent grozave, dar nu neapărat funcționale.
BALANȚELE au două variante, că de aceea sunt Balanțe. Își pot exploata un talent creativ sau pot cădea în mrejele unui episod amoros pasional, dar de scurtă durată. Păs­tra­ți-vă obiectivitatea în privința unei ocazii de investiții care vi se oferă.
CAPRICORNII privesc lumea cu un scep­ticism în continuă creștere. Vă scot din această stare fie prietenii dvs. ex­cen­trici, creativi și amuzanți, fie copiii dvs., fie o iubire ciudată, neașteptată, venită din cer. Înclinația către acțiuni umanitare ori spiritualitate se accentuează.

Semnele fixe:

TAURII sunt de nerecunoscut, cu Mar­te și Uranus în semnul lor. Aceste do­uă planete temperamentale și nu prea pașnice vă predispun la izbucniri nervoase, în spe­cial miercuri și joi. În cercul de prieteni se vehi­culează intrigi de care e bine să vă detașați.
LEII, cuprinși de ambiție și plini de idei năstrușnice, au tendința de a încerca să se facă remarcați cu tot dinadinsul de către șefi. E preferabil să lăsați să vi se po­tolească primul avânt înainte de a acționa. Pu­ne­ți-vă în ordine documentele din urmă legate de plăți.
SCORPIONII rămân surprinși de anumite atitudini ale partenerului de cuplu sau de afaceri. Și nu în mod plăcut. S-ar putea ca acesta să-și aroge niște li­ber­tăți total deranjante. În privința propriei crea­ti­vi­tăți sau a celei a copiilor s-ar putea să aveți repre­zen­tări nerealiste.
VĂRSĂTORII, răsfățați de Venus în semnul lor, reușesc să facă față cu diplo­ma­ție atitudinii mai autoritare a unui băr­bat din familie. Sau găsiți o soluție inedită pentru o reparație necesară în casă. Chestiunile bănești ar trebui luate din urmă, și anume cu trei luni.

Semnele mutabile:

GEMENII dornici de călătorii pot avea ocazia de a pleca în vizită la prieteni din străinătate sau de a câștiga acolo o bursă. Important e să nu vă arătați prea nerăbdători, pentru că asta i-ar putea irita atât pe prieteni, cât și pe cei care vă pot oferi bursa.
FECIOARELE se iau cu mâinile de cap, atât de greu le vine să descifreze compor­ta­mentul și vorbele partenerului de cuplu sau de afaceri. Ba spun una, ba fac alta. Dacă tre­buie să faceți brusc un drum lung, evitați, pe cât po­sibil, transportul cu avionul.
SĂGETĂTORII riscă să comită niște gafe monumentale față de cineva din fa­milie. E posibil să fie vorba despre se­cre­te pe care vi le-a încredințat cineva mai tânăr din familie, ceea ce înseamnă o dublă gafă. Aveți mare grijă cu sănătatea. Protejați-vă mai ales capul.
PEȘTII trăiesc o stare de confuzie exa­cerbată, încurcă cuvintele, datele... Nu-i de mirare că șefii își pot pierde răbdarea, că ei nu trec prin același lucru. Probabil și dvs. sunteți exas­perați. La volan, aveți tendința să fiți impul­sivi, ceea ce, de miercuri, poate deveni periculos.