Cazuri de extremă urgență

Redactia
"Îmi doresc mult să trăiesc"

Bună!
Sunt Vasi, m-am născut pe 8.05.2018 și am fost diagnosticat cu atâtea boli că nici nu știu să vi le spun pe toate. Încerc să enumăr câteva mai jos, uitându-mă pe biletele de externare ce le am până acum, diag­nos­ticul principal fiind sepsis cu germene neprecizat. Iată fișa sănătății mele la 1 an: 1. Trisomie parțială 11p, 2. Sindrom Prune Belly, 3. Ure­tero­hidro­nefroză bila­te­rală grad 4 - ure­te­ro­sto­mie bi­laterală, 4. Gas­trostoma, 5. In­suficiență respiratorie, 6. Traheo­sto­ma, 7. Ventri­cu­lo­me­galie, 8. Agenezie par­ția­lă de corp calos, 9. Per­sistență Foramen Ovale, 10. PCA mic, 11. Ectopie testiculară dreaptă, 12. Boală de reflux gastro-eso­fa­gian, 13. Acidoză metabolică severă decompensată, 14. Anemie moderată intrainfecțioasă - normocromă, nor­mocitară, 15. Tubulopatie renală, 16. Hipopro­tei­ne­mie prin pierderi renale, 17. Hiponatremie severă simptomatică, 18. Pielonefrită acută cu Klebsiella Pneumoniae, 19. Colonizare traheală cu Klebsiella Pneu­mo­niae și Pseudomonas Aeruginosa.
Am stat la terapie intensivă de la naștere și până pe 04.12.18, când, săturați de mine, medicii m-au trimis acasă că ei nu mai au ce să-mi facă. I-au zis mamei să încep kineto­te­rapia, și mi-au urat succes în lupta cu viața. Le-am mulțumit ca un bărbat ce sunt și le-am zis că nu voi renunța așa ușor. Îmi doresc mult să trăiesc și le-am dovedit asta tuturor, supra­viețuind, în seara de 31 decembrie 2018, cu săruri de doar 90% (pentru cei din afara ariei medicale, această valoare este incom­patibilă cu viața).
DA, vreau să trăiesc:
- pentru părinții mei care m-au dorit și nu au re­nunțat la mine când au aflat că este posibil să am ceva genetic, a căror dragoste o simt permanent și care luptă alături de mine, în această teribilă încercare a vieții lor;
- pentru surioara mea mai mare cu 3 ani decât mine, care îmi arată o dragoste sinceră de copil, atât cât apuc să stau pe-acasă, că mai mult prin spital petrec; su­rioara mea care și-a dorit tare mult un frățior și l-a primit, însă nu așa cum și-l imagina. Mama îi spune că sunt un frățior special, că eu respir prin canulă, mănânc prin tubul ce ajunge direct în stomac, fac pipi pe sto­mele ce le am pe burtică, în niște punguțe speciale...
Deocamdată nu știe că este posibil ca toate aceste probleme, împreună cu alte complicații, să nu-mi permită să fiu independent nici peste ceva ani și, din­tr-un frățior special, să devin unul urâcios și respins de surioara mea din cauză că nu mă voi putea juca cu ea și savura bucuria copilăriei.
Dar să nu ne întristăm, pentru că eu sunt foarte optimist. Semăn cu mama mea, sunt Taur, și cu nă­dejde în Doamne-Doamne și oamenii buni ca voi, sunt convins că voi scăpa treptat de suferințele mele și cu multă kinetoterapie și ce ne mai recomandă medicii, plus nemăsurată răbdare, voi reuși să nu-i dezamăgesc pe cei ce cred în mine și voi fi un exemplu pentru toți cei care se vaietă de lucruri mărunte și nu apreciază să­nătatea care este cea mai de preț.
Rugămintea mea către voi este să mă ajutați cu una din următoarele posibilități:

1. De-a direcționa până la 20% din impozitul pe profit, prin acțiuni de mecenat, către mine, că am mai mare nevoie de ei decât statul care, din câte am auzit eu, oricum nu-i investește în ceva util.

2. Să transferați, în contul de mai jos câți bănuți doriți pentru tratamentul zilnic ce-l urmez:
Beneficiar: Boca Ramona
Iban în RON: RO81INGB0000999901802974
Iban în EUR: RO17INGB0000999900981178
Cod SWIFT: INGBROBU, Banca: ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala București

3. Să vă rugați pentru mine, căci am mulți prieteni ale căror rugăciuni au fost ascultate de Doamne-Doam­ne.
Vă mulțumesc din sufletul meu mic și sănătate din belșug vă doresc!

PS: Vă las și adresa de email a mamei în caz că vreți informații suplimentare: meirosuramona@yahoo.com